'BRUISENDE STILTE', EEN APARTE KUNSTTENTOONSTELLING Nog tot 31 augustus 2008 loopt er elk weekend in en rond het kasteel van Nieuwenhoven een opmerkelijke kunsttentoonstelling: 'Bruisende Stilte'. Opmerkelijk vanwege de synergie die er plaats grijpt, de omgeving en de werken versterken elkaar optimaal.

Eveneens opmerkelijk omdat de kwaliteit van zowel de tentoonstelling als van de werken hoog is. 'YQ Art' of de vereniging die instaat voor het samenstellen van deze tentoonstelling, is erin geslaagd om eenenvijftig kunstenaars, zelfs van buiten de landsgrenzen, aan te trekken en dat in diverse diciplines: schilderkunst, beeldhouwkunst, installatiekunst, hedendaagse kant, smeedkunst. In totaal meer dan vijfenzeventig kunstwerken in een unieke omgeving die de bezoeker in stilte ... doet bruisen.

Vrijdag 15 augustus vanaf 13:30 tot 17:30 moet een niet te missen topdag worden, dan zullen kunstenaars in actie zijn op het kasteel. Meer nog dan tijdens de andere weekends zal men met hen contact kunnen leggen.

Meer informatie op:
www.YQ-Art.eu.tt en www.kasteelnieuwenhoven.be

Noot voor de pers:
Contact:

Thierry Decocq
Voorzitter
ZieLoon vzw
Tel: +32 477 990 558

Foto's van de tentoonstelling aan en in het kasteel kunt u downloaden via volgende link:
http://thierrydecocq.spaces.live.com/photos/