Politie Zeeland

Politieberichten Zeeland 11 augustus 2008

O-1576-2008 Diefstal uit tenten, Burgh-Haamstede
In de nacht van zondag op maandag zijn, op een kampeerterrein aan de J.J. Boeijesweg in Burgh-Haamstede, uit verschillende tenten goederen weggenomen.
Er zijn o.a. kleding, sieraden, geluidsapparatuur, enkele honderden euro's, waardepapieren, (zonne)brillen, parfum en een bloedglucosemeter weggenomen.
Enkele goederen zijn op de camping teruggevonden. Tot nu toe hebben vier personen aangifte gedaan.

Z-1577-2008 Eenzijdig ongeval, Terneuzen
Maandagochtend rond 09.30 uur vond er op de Willem de Zwijgerlaan in Terneuzen een eenzijdig ongeval plaats.
Een 33-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen reed over de Willem de Zwijgerlaan, komende uit de richting van de Guido Gezellestraat. Vlak voor de rotonde met de Churchillaan raakte, vermoedelijk door een te hoge snelheid, met zijn voorwiel een geleidingsband voor het fietspad en reed de rotonde op. De auto kwam midden op de rotonde tot stilstand.
De bijrijdster van de man, een 35-jarige vrouw uit Terneuzen, kon zelf uit de auto komen. De man is door de brandweer uit de auto geknipt. Beiden zijn met nek- en rugklachten per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.
Omdat de 33-jarige man vermoedelijk te hard heeft gereden en mogelijk, na een woordenwisseling met zijn bijrijdster, met opzet de rotonde is opgereden is hij aangehouden.

O-1578-2008 Diefstal auto, Tholen
Tussen zondagavond 22.30 uur en maandagochtend 08.00 uur is een auto, die geparkeerd stond aan de Machteld van Gelrestraat in Tholen, weggenomen.
Het betreft een grijze Opel, type Kadett met het kenteken DL-PT-28. De waarde van de auto is onbekend.

O-1579-2008 Diefstal uit horecagelegenheid, Wolphaartsdijk
Tussen zondagavond 20.00 uur en maandagochtend 11.00 uur is er ingebroken in een horecagelegenheid aan de Muidenweg in Wolphaartsdijk.
Uit het pand zijn snoep, frisdrank, een koffiezetapparaat en gereedschap met onbekende waarde weggenomen.
De toegang tot het pand is geforceerd; het totale schadebedrag is onbekend.

O-1580-2008 Diefstal uit camper, Goes
Tussen zondagavond 23.00 uur en maandagochtend 07.30 uur is er ingebroken in een camper die geparkeerd stond op parkeerplaats De Vliedberg langs de A58 bij Goes.
De eigenaars van de camper lagen tijdens de diefstal in het voertuig te slapen.
Vanuit het slaapgedeelte zijn tassen met daarin waardepapieren, enkele honderden euro's, een mobiele telefoon, sieraden, schrijfgerei en fotoapparatuur met onbekende waarde weggenomen.
Vermoedelijk zijn de drie personen die in de camper lagen te slapen (vader, moeder en zoon) bedwelmd.