Politie Zeeland

Politieberichten Zeeland 11 augustus 2008

W-1581-2008 Winkeldiefstal, Middelburg
Politie Zeeland heeft maandagmiddag rond 15.00 uur, in de Kruidvat aan de Lange Geere in Middelburg, een 48-jarige man uit Oost-Souburg aangehouden wegens winkeldiefstal.
De man had flesjes parfum met een totale waarde van ruim 100 euro weggenomen. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Z-1582-2008 Aanrijding in Terneuzen
Maandagmiddag rond 15.00 uur vond erop de Buitenhaven in Terneuzen een aanrijding plaats tussen een personenauto en een motor.
De 18-jarige bestuurder vande personenauto uit Kruishoutem (B) reed over de Buitenhaven komende uit de richting van de Scheldeboulevard. Toen hij plotseling keerde liet hij de hem achterop komende 54-jarige bestuurder van de motorfiets niet voorgaan.
De motorrijder is met kneuzingen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen.
Van de automobilist is een bloedproef afgenomen omdat hij verklaarde softdrugs te hebben gebruikt.

O-1583-2008 Aanrijding in Wolphaartsdijk
Maandagmiddag rond 16.10 uur vond er op de Papeweg in Wolphaartsdijk een aanrijding plaats tussen een bromfiets en een personenauto met aanhangwagen.
De 19-jarige bestuurster van de bromfiets uit de gemeente Goes reed over de Baanstraat gaande in de richting van de Papeweg. Op de kruising met de Papeweg verleende ze geen voorrang aan de voor haar van rechtskomende 29-jarige bestuurder van de personenauto met aanhangwagen uit Goes.
De bromfietster is met een gebroken sleutelbeen per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Na behandeling mocht ze het ziekenhuis verlaten.