Ingezonden persbericht


Persbericht

DJ Tony Foxx treedt
op in Zelhem

DJ Tony Foxx geeft op maandag 11 augustus om 21.00 uur een spetterend concert op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld te Zelhem. Iedereen is hierbij van harte uitgenodigd.

DJ Tony Foxx maakt dancemuziek die zich moeiteloos kan meten met de muziek van zijn (seculiere) collega's. DJ Tony Foxx kiest echter zonder uitzondering voor een opbouwende, positieve inhoud, en dat maakt zijn dance bij voorbaat al uniek.

Bij een optreden van DJ Tony Foxx gaat zeker het dak eraf! DJ Tony Foxx maakt in zijn teksten een duidelijke keus om een positieve boodschap te geven waarin het geloof centraal staat. Veel teksten op zijn laatste cd 'Faithfulness' komen rechtstreeks uit de Bijbel, en dat heeft Tony Foxx ook heel bewust gedaan: 'Ik wil Gods Woord brengen zoals het is.' Voor dit album heeft hij songs van Kees Kraayenoord geremixed gaat hij dit binnenkort ook doen met songs van Gerald Troost.

De entree is ¤ 2,00 en kaarten zijn aan de deur verkrijgbaar. Meer informatie over dit optreden staat op www.betteld.nl. Hier kan ook meer informatie worden gevonden over andere activiteiten die op De Betteld aan Aaltenseweg 11 te Zelhem plaatsvinden.

Einde persbericht



Ingezonden persbericht