Klusgames biedt alternatief voor Olympische Spelen

11/08/2008 09:49

Preach

Klusgames biedt alternatief voor Olympische Spelen

Tilburg, 11 augustus 2008 - Klusgames.nl biedt een leuk alternatief voor iedereen die de Olympische limiet niet heeft gehaald. Op de site www.klusgames.nl worden de komende tijd diverse games gelanceerd die een duidelijke link met klussen hebben. De site trapt af met het Nederlands Kampioenschap Spijkerslaan. Deelname staat open voor iedereen die een computer met internetverbinding heeft. Klusgames.nl is een initiatief van Werkspot.nl, dé markplaats voor klussen.

Volgens Joost Gielen, oprichter van Werkspot.nl, is de site Klusgames uit de praktijk ontstaan. Tijdens beurzen staan wij altijd met een offline versie van het spijkerslaan op onze stand. Dit was zo'n groot succes dat we het doorvertaald hebben naar een online variant. Verder is het wat ons betreft een sympathieke en ludieke manier om Werkspot.nl onder de aandacht te brengen van een breed publiek."

Klusgames.nl wordt de komende tijd uitgebreid met meer klusgerelateerde games. Welke game als eerste wordt ontwikkeld bepalen de bezoekers van Werkspot.nl en Klusgames.nl. Zij kunnen kiezen uit drie games:

Vrouwen fluiten

Fundering slopen

Steiger bouwen

Over Werkspot.nl

Werkspot.nl is de eerste en grootste online marktplaats voor klussen in en om het huis van Nederland en is opgericht in 2005. Het principe van Werkspot.nl is eenvoudig: opdrachtgevers plaatsen hun klus - hoe klein of groot ook - op de website. Ingeschreven klusbedrijven en vakmannen brengen hier vervolgens een bieding op uit. De prijs komt tot stand via het principe van de 'Dutch auction', een veiling waar men alleen kan onderbieden. Werkspot.nl werkt samen met een groot aantal brancheverenigingen om de kwaliteit van de deelnemende klusbedrijven hoog te houden. Verder geven opdrachtgevers een rapportcijfer aan de vakman zodra een klus is afgerond. Op deze manier krijgen medegebruikers een beeld van de kwaliteit van de vakman of klusbedrijf. Werkspot.nl streeft er naar een transparant en laagdrempelig platform te zijn waarop vraag en aanbod eenvoudig op elkaar kunnen worden afgestemd. Kijk voor meer informatie op www.werkspot.nl





http://www.klusgames.nl