KPN NV

KPN Nieuws

Webhosting Online nu ook in Windows variant

Eenvoudig een professionele website bouwen en beheren

Datum

11 augustus 2008

Nummer

066

Webhosting Online is nu ook beschikbaar voor gebruikers van Windows. Eerder was er al een variant voor Linux-gebruikers. Het unieke aan deze Windows variant is dat KPN als eerste grote speler deze dienst aanbiedt op basis van Windows Server 2008. KPN is hierdoor optimaal voorbereid op de vraag van nu en de toekomst. Inmiddels werken al meer dan 16.000 ondernemers met Webhosting Online en Domeinnaam Online van KPN.

Webhosting Online maakt het voor ondernemers makkelijk om zichzelf met een professionele website te presenteren. Gebruikers van de dienst ontvangen een totaalpakket met daarin een domeinnaam, webruimte en de software om een site te maken en te onderhouden. Met het meegeleverde programma Sitebuilder is het mogelijk om in vijf stappen een website te maken en op het internet te plaatsen. Ook is het toevoegen van interactieve onderdelen, zoals een forum en een gastenboek inbegrepen in de prijs. Webhosting Online biedt tevens de mogelijkheid om direct de webstatistieken te raadplegen om zo het aantal websitebezoekers in kaart te brengen. Alle informatie van de websites wordt met behulp van een automatische back-up-dienst veilig beheerd vanuit de streng beveiligde CyberCenters (datacenters) van KPN.

Voorspelbare kosten

Binnen het abonnement van Webhosting Online is de toegestane hoeveelheid dataverkeer ongelimiteerd. Dit houdt in dat er geen aparte en onverwachte kosten berekend worden voor het dataverkeer, oftewel het downloaden van data door een bezoeker via de website. Webhosting Online is er voor 4,95 per maand inclusief onbeperkt dataverkeer en een domeinnaam. Daarnaast is het mogelijk om het standaardabonnement uit te breiden met extra dataruimte van 100, 250, 500 of zelfs 1000 MB.

Domeinnaamregistratie

Binnen het abonnement Webhosting Online heeft de ondernemer al de beschikking over één domein, maar met de dienst Domeinnaam Online kunnen nog extra domeinen met andere extensies aangeschaft worden. Hiermee kan eenvoudig de eigen bedrijfsnaam als URL geregistreerd worden. De registratie wordt ieder jaar automatisch verlengd. Alle populaire extensies kunnen worden gekozen, zoals .info, .biz, .org, .eu, .nl en .com. De geregistreerde domeinnamen kunnen met Webhosting Online makkelijk worden doorgelinkt naar de eigen website. Het registreren van zo n domeinnaam kost slechts 1,95 per maand.

Professioneel visitekaartje

Een website is voor ondernemers een belangrijk visitekaartje , aldus Eelco Blok, lid van de raad van bestuur van KPN. Een eigen website vergroot de professionele uitstraling van een bedrijf. Een eigen domeinnaam draagt hieraan bij. Slim gebruik van de website leidt tot een grotere omzet en klanttevredenheid. Met Webhosting Online en Domeinnaam Online maken we het makkelijk voor ondernemers om hun website up-to-date te houden en hun zichtbaarheid te vergroten.

Software Online-diensten

Webhosting Online en Domeinnaam Online zijn de nieuwste toevoegingen aan het Software Online-portfolio van KPN, een reeks online applicaties voor ondernemers. De ondernemer neemt een abonnement op een of meerdere online applicaties en heeft verder geen omkijken naar aanschaf en installatie van software, onderhoud, nieuwe versies en updates.

KPN breidt zijn Software Online-portfolio continu uit. Hiermee komt KPN tegemoet aan de behoefte van veel ondernemers om bij één leverancier terecht te kunnen voor zowel telecom- als IT-oplossingen. Alle informatie over Webhosting Online en Domeinnaam Online van KPN is te vinden op kpn.com, trefwoord Webhosting Online en Domeinnaam Online .



KPN NV