Ingezonden persbericht


Persbericht

KretaKings.nl, de online video serie over vakantievierende jongeren in Kreta ⤨ ⤨

Amsterdam, 11 augustus 2008 - Zon, zee, strand en vooral heel veel uitgaan bieden het perfecte decor voor de online videoserie KretaKings.nl 2008.

In deze 8-delige serie, die zich afspeelt op het Griekse eiland Kreta, zullen 2 teams bestaande uit Lars (21 jaar) en Sabrina (25 jaar), en Nalden (23 jaar) en Ella (23 jaar) het tegen elkaar opnemen en strijden voor de titel 'King of Kreta 2008'. ⤨ ⤨

Tot en met 19 september zal er iedere vrijdag een nieuwe aflevering te zien zijn op www.kretakings.nl. ⤨ ⤨

De 2 teams moeten met hun meest charmante en slimme tactieken proberen zoveel mogelijk voor elkaar te krijgen. De opdrachten bestaan o.a. uit 'Sleep like a King', 'Party like a King' en 'Ride like a King'. De teams halen werkelijk alles uit de kast om dit voor elkaar te krijgen, zonder ook maar één euro uit te geven. Het team dat de meeste opdrachten wint wordt aan het eind van de week tot 'King & Queen van Kreta' gekroond. ⤨ ⤨

KretaKings is bedacht en gemaakt door een team van jong media talent van extrafris video producties en BE18.nl, onderdeel van newrulez media B.V.

KretaKings is mogelijk gemaakt door GOGO. ⤨ ⤨

BERICHT VOOR DE REDACTIE⤨ ⤨

Over Newrulez media B.V
Newrulez media B.V is een dochter van ilsemedia groep B.V en richt zich op jongeren en jong volwassenen in de leeftijd 18 t/m 35 jaar. Newrulez is ondermeer uitgever van o.a. Shopgirl.nl, Fashionscene.nl, CU2.nl, Girlscene.nl, Kaboem.nl, Celebscene.nl, BE18.nl, Pozerscene.nl, Partyscene.nl en Fancy.nl. Voor adverteerders bedenkt en produceert Newrulez online campagnes en online video.

Het totale, unieke bereik van het portfolio van Newrulez is 1,2 miljoen jongeren per maand.

Voor meer informatie www.newrulez.nl

Over ilse media groep

Ilse media is actief sinds 1995 en is sindsdien uitgegroeid tot de grootste internetuitgever van Nederland. Met een rijk portfolio van 160 websites, waaronder Kieskeurig.nl, Startpagina.nl, NU.nl, SchoolBANK.nl en web-log.nl bereikt ilse media ca 80 procent van alle internetters van 13 jaar en ouder in Nederland. De jeugd- en jongerenwebsites Kaboem.nl, CU2.nl en de jongerenportalen van Yourscene.nl zijn onderdeel van ilse media dochter newrulez. Daarnaast exploiteert ilse media de vrouwen- en woonsites van Sanoma Uitgevers, de Jonge Gezinnen sites en TVGids.nl, een website van Programmabladen AKN. Het hele ilse media netwerk heeft per maand meer dan een miljard pageviews.

Ilse media is onderdeel van Sanoma Uitgevers. Met bijna 80 publiekstijdschriften (inclusief bijbehorende extensies en evenementen) en ruim 200 websites is Sanoma Uitgevers de grootste multimediale uitgever in Nederland.

Meer informatie over de ilse media groep: www.ilsemedia.nl

Voor meer informatie & beeldmateriaal:⤨

Annette Knijnenberg⤨

T: 020-840 47 11⤨

M: 06-51639439⤨

E: pers@ilsemedia.nl