Persbericht

11 augustus, 2008

PC Tools presenteert productlijn 2009

~ Nieuwe en verbeterde oplossingen behouden gebruiksvriendelijkheid, functionaliteit en flexibiliteit ~

PC Tools, leverancier van beveiligingssoftware, presenteert de nieuwe uitgave van Internet Security 2009, Spyware Doctor en Spyware Doctor met AntiVirus 6, Registry Mechanic 8 en Desktop Maestro 3. De introductie van de productlijn 2009 valt samen met de presentatie van het nieuwe logo van PC Tools dat wordt gebruikt voor alle gebruikersinterfaces van deze nieuwe producten.

De productlijn 2009 biedt consumenten een efficiëntere en modernere manier van beveiliging tegen internetbedreigingen en handvatten voor verbeterde prestaties van de PC. Daarnaast zijn de producten gebruiksvriendelijker en is het geheugenverbruik van Internet Security 2009 en Spyware Doctor 6* minimaal. De producten zijn uitgebreid beveiligd en bevatten verbeterde opsporingsmogelijkheden, een snel opschoonsysteem voor ernstig geïnfecteerde computers en bescherming tegen hackers**.

Op het gebied van beveiligingssoftware en update-tools bieden we consumenten de flexibiliteit om te kiezen voor een passende oplossing , zegt Simon Clausen, CEO bij PC Tools. Dat kan een combinatie van losse producten zijn, één los product of een geïntegreerd pakket van verschillende producten. Onze nieuwe productlijn 2009 sluit hier naadloos op aan.

De exclusieve Behavior Guard-feature is nu geïntegreerd met Internet Security 2009 en biedt zo nog betere beveiliging voor de gebruiker. Deze feature is gebouwd op de ThreatFire-technologie en is ontwikkeld om nieuwe en nog onbekende bedreigingen te blokkeren. Behavior Guard is bestemd voor Spyware Doctor 6 en vanaf nu beschikbaar voor geregistreerde gebruikers***.

De productlijn 2009 omvat verder de mogelijkheid voor beveiliging van de internet browser met PC Tools Browser Defender" toolbar. Wanneer gebruikers op het internet surfen krijgen zij bij iedere website een veiligheidswaarschuwing. Daarnaast bevat Browser Defender een unieke bescherming voor Internet Explorer.

Registry Mechanic 8 bevat een tune-up your services -feature. Hiermee kunnen de systeemprestaties worden verbeterd, het totale systeemverbruik wordt verlaagd en het systeem kan sneller opstarten. Deze feature is tevens gemaakt om de gaming -ervaring te verbeteren, prestaties te verhogen en beveiliging te verbeteren. Ook worden diensten**** geblokkeerd die niet gewenst zijn bij computers die niet verbonden zijn aan een netwerk. Daarnaast bevat Registry Mechanic een nieuwe plugin-architectuur die het voor gebruikers mogelijk maakt om meerdere features en tools waaronder de populairste Windows Management tools in te zetten binnen een eenvoudig te gebruiken format. De gebruikersinterface is herontworpen en biedt een opgeschoonde en duidelijke navigatiestructuur.

Desktop Maestro 3 integreert registerschoonmaak en tools voor het monitoren van systemen uit Registry Mechanic. Dit geldt ook voor de privéschoonmaak-tools van Privacy Guardian. Daarnaast bevat Desktop Maestro nu ook een selectie van handige optimalisatie- en beheertools die de prestaties en stabiliteit van het computersysteem verbeteren.


* Alle referenties aan Spyware Doctor gelden ook voor Spyware Doctor met AntiVirus
** Toegepast bij Windows Vista Operating System
*** Geregistreerde gebruikers kunnen inloggen op My Account en Behavior Guard toevoegen via https://secure.pctools.com/myaccount/
**** De tune-up your service -feature schakelt geen diensten uit en start alleen wanneer dat door de gebruiker gevraagd wordt