Politie Gelderland-Zuid

Getuigen gezocht mishandeling en beroving

Wijchen, 11-08-2008 o Vrijdagnacht werd een 19-jarige Wijchenaar in de wijk Diepvoorde in Wijchen door vier jongemannen mishandeld en beroofd. De politie is op zoek naar getuigen.

Omstreeks 01.30 uur fietste de jongeman op het fietspad door de wijk. Op ditzelfde fietspad stonden vier jongemannen met twee scooters stonden. Toen de 19-jarige langs het viertal reed kwamen zij achter de Wijchenaar aan. Zij trapte een aantal maal tegen zijn fiets, waardoor de 19-jarige ten val kwam op het naastgelegen voetbalveld. Onder bedreiging gaf de jongen zijn telefoon en portemonnee af. Hierna werd het slachtoffer door het viertal geslagen en geschopt. De 19-jarige wist van zich af te slaan en kon uiteindelijk zijn woning bereiken.

Getuigen gezocht

Zaterdagochtend heeft de jongen aangifte gedaan op het politiebureau. Diezelfde middag is de politie een buurtonderzoek gestart. Van de mannen is bekend dat zij rond de 1,75 meter lang waren, een getinte huidskleur hadden en ongeveer 17-18 jaar oud waren.

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling en mensen die meer informatie kunnen geven over deze vier jongemannen. Hebt u informatie over deze zaak? Bel dan politieteam Wijchen via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie melden via telefoonnummer 0800-7000 bij "Meld Misdaad Anoniem".

(15)

Laatst gewijzigd 11-08-2008 13:54 | © Regio Gelderland-Zuid |