AutoRai

Ford lanceert unieke campagne voor nieuwe Ford: Fiesta Su Casa!

(8/11/2008)
Ter gelegenheid van de introductie in ons land organiseert Ford een opvallende campagne. Vanaf eind september is de fonkelnieuwe Ford Fiesta te bewonderen in de showrooms van de Nederlandse Ford-dealers.

De Fiesta is al vele jaren één van de belangrijkste modellen in het portfolio van Ford en de nieuwe Fiesta zal met zijn onderscheidende kinetic Design het succes van zijn voorgangers voortzetten.

Met de nieuwe campagne worden volledig verzorgde feesten weggegeven en zal het niet alleen âfiestaâ bij de Ford-dealers zijn, maar ook bij de winnaars thuis. Zij kunnen rekenen op een feestelijke verbouwing van de woonkamer, lekkere muziek van DJ Don Diablo en een goed gevulde bar. De buren krijgen een hotelbon!

Fiesta Su Casa
De nieuwste Ford doet zijn â Spaanse â typeaanduiding volledig eer aan, want het rijden in een Fiesta is een waar feest. Reden voor Ford om dan ook deze unieke introductiecampagne op touw te zetten. Deelnemers aan de actie, die voor iedereen open staat, maken kans op een fantastische en unieke prijs. De woning van de gelukkige winnaars wordt door Ford volledig omgebouwd tot complete feestlocatie, waar de bekende DJ Don Diablo de muziek zal verzorgen. De âthuisfeestenââ zullen op 29 augustus en 12 september worden gegeven.

Hans Schep, Algemeen Directeur van Ford Nederland: âDe nieuwe Fiesta zal niet alleen onze huidige Fiesta-rijders aanspreken, maar zal ook nieuwe, jonge en trendy klanten naar de Ford-showrooms trekken. Deze campagne met de Ford âthuisfeestenâ, opgezet via Hyves op Internet, is dan ook volledig op hen gericht. Wij willen uiteraard ook graag de buren van de winnaars te vriend houden. Bij hen zal een uitnodiging in de bus vallen om de nacht van het thuisfeest in een comfortabel hotel door te brengen.â

Geïnteresseerde party-animals kunnen op www.fiestasucasa.nl of fiestasucasa.hyves.nl een âgadgetâ uploaden op hun persoonlijke Hyves-pagina. Vrienden, familie en buren (of deze juist niet) kunnen daarmee vervolgens op de deelnemer stemmen. De twee Hyvers die de meeste stemmen krijgen, winnen een volledig verzorgd Fiesta Su Casa!

Ook degenen die geen thuisfeest hebben gewonnen kunnen helemaal aan hun trekken komen tijdens de 'Fiesta Su Casa' party op 13 september op het strand van Bloemendaal in strandtent BLM9. In samenwerking met Veronica organiseert Ford daar een geweldig strandfeest, waarvoor ook kaarten te winnen zijn op www.fiestasucasa.nl.

Afsluitend nogmaals Hans Schep: âDe Fiesta betekent voor ons een belangrijke stap in de ontwikkeling van ons modelprogramma. Het is niet alleen een compleet nieuw model, maar de Fiesta staat ook voor de richting die Ford is ingeslagen met onder andere de Focus en de Mondeo. Geavanceerde technologieën, hoogstaande rijdynamiek en vooral een spannend, onderscheidend uiterlijk. Onze verwachtingen zijn dan ook hooggespannen en de marktlancering is een prima aanleiding om geweldige feesten te organiseren. Op het strand of bij de mensen thuis!â