Gemeente Sint-Oedenrode


OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 12-08-2008 PAGINA 1

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. Aanwezig:
BurgemeesterP.M. Maas
Wethouder H.W.M.A. van den Berk ­
van de Laar,
Wethouder J.C.M. Hendriks ­ van
Kemenade,
Wethouder R.A. Dekkers
Gemeentesecretaris J.W.F. Compagne.
1. Best.secr Openbare- en niet openbare Goedkeuring Akkoord. Besluitenlijst B&W-vergadering dd. 05- 08-2008

2. BEZ-BV Inventarisatie en advies wegvervoer Kennisnemen van de brief over de inventarisatie en advies Akkoord. gevaarlijke stoffen. wegvervoer gevaarlijke stoffen voor de gemeente Sint- Oedenrode.


3. PBZ-BW Opdrachtverstrekking aan ARCADIS Aan Arcadis opdracht verstrekken tot het leveren van een Akkoord. voor onderbouwing heroverweging onderbouwing voor de heroverweging van 6 aanlegvergunningen. aanlegvergunningen naar aanleiding van uitspraken van de rechtbank.


4. PBZ-BW Ontwerpbestemmingsplan Boskant. 1. De inspraaknota voorontwerpbestemmingsplan Akkoord. Boskant vast te stellen; 2. In te stemmen met de inhoud van het ontwerpbestemmingsplan Boskant en het volgen van de procedure als bedoeld in artikel 3.8.1. Wet ruimtelijke ordening.


5. PBZ-BW Inzet Collusie bij TELI-project. 1. instemmen met de inzet van Stichting Collusie voro Akkoord. het coördineren en uitvoeren van huisbezoeken in het kader van het TELI-project; 2. gemotiveerd afwijken van het aanbestedingsbeleid van de gemeente Sint-Oedenrode.


6. PBZ-BW Milieu & Duurzaamheid Jaarverslag 1. instemmen met het Milieu & Duurzaamheid Sint- Akkoord. 2007. Oedenrode Jaarverslag 2007; 2. ter kennisname voorleggen aan de raad.


7. SLZ-GW Aankoop pompen drukriolering. De komende 2 jaar de levering van de Akkoord. drukrioleringspompen te gunnen aan Pleuger Techniek BV te Eindhoven.


8. OSZ-FIN Leges spoedtarief rijbewijzen Instemmen met hadheidsclausule en aansluiten bij Akkoord.

OPENBARE BESLUITENLIJST B&W VERGADERING D.D. 12-08-2008 PAGINA 2

Nr. 5 Onderwerp Voorstel Besluit Samenvatting. verlaging spoedtarief.


9. BEZ-HZ Stilleggingsbesluit diverse locaties. Stilleggingsbesluit voor het in advies genoemde adres Akkoord. (achteraf) bekrachtigen.


10. OSZ-JZ Uitspraak rechtbank inzake De uitspraak van de rechtbank waarbij het beroep va Van Akkoord. kinderdagverblijf. Lieshout/ Van der Wielen deels gegrond (met het in stand blijven van de rechtsgevolgen) en deels ongegrond wordt verklaard.


11. OSZ-JZ Uitspraak rechtbank inzake planschade De raad overeenkomstig bijgaande informatienota in Akkoord. Van der Kallen. kennis stellen van de uitspraak van de rechtbank in zake het beroep van de heer M.N.M. van der Kallwn, Sluitappel 13, alhier, tegen afwijzing van het verzoek om planschade.


12. PBZ-BW 12e serie wijzigingen Middels bijgaand raadsvoorstel aan de gemeenteraad Akkoord. Modelbouwverordening 1992 (MBN). voorstellen de 12e serie wijzigingen van de Modelbouwverordening en het nieuwe Reglement op de gemeentelijke welstandadvisering te verwerken in de lokale bouwverordening en deze vast te stellen.


13. PBZ-WIZ Subsidieverzoek Praktische Thuishulp Te beslissen om het subsidieverzoek van 735,00 voor Akkoord. Brabant-Noordoost( PTH) 2007. PTH 2007 af te wijzen.


14. PBZ-WIZ Jaarrekening 2007 en begroting 2009 De jaarrekening 2007 en de begroting 2009 van het KCV Akkoord. Kleinschalig Collectief Vervoer (KCV) Brabant- Noordoost (taxihopper), die op 30 juni 2008 zijn Brabant-Noordoost (taxihopper). vastgesteld door het algemeen bestuur van de gemeenschappelijke regeling KCV Brabant-Noordoost, ter informatie aan te bieden aan de Raad.
15. SLZ-IG Aanbesteding aankoop plantmaterialen. 1. De levering van plantmaterialen voor aanvang volgend Akkoord. plantseizoen aan te besteden onder 5 kwekers; 2. uit te gaan van een 1-jarig e contracttermijn eventueel te verlengen met 2 aanvullende jaren.