RTL Group

Robert ten Brink in nieuwe RTL 4 zaterdagavondshow 'Het moment van de waarheid'

Robert ten Brink in nieuwe RTL 4 zaterdagavondshow 'Het moment van de waarheid'

Robert ten Brink kluisterde eerder al op de zaterdagavond meer dan een miljoen RTL 4-kijkers aan de buis met Lotto Weekend Miljonairs. Op zaterdag 6 september keert hij terug met de nieuwe, veelbelovende show Het Moment Van De Waarheid. Dit internationale format is in de VS al een enorme hit en nu is ook Nederland aan de beurt. In Het Moment Van De Waarheid levert alleen de waarheid geld op. En hoe verder de kandidaat hierin durft te gaan, hoe meer geld er te verdienen valt.

Voorafgaand aan de show beantwoordt de kandidaat 21 vragen, terwijl een leugendetector op scherp staat. Een aantal daarvan zijn zeer persoonlijk of confronterend: Heb je een collega wel eens expres in een slecht daglicht gebracht? Kan de honger in de Derde Wereld je eigenlijk helemaal niets schelen? Klopt het dat je walgt van dikke mensen? Zou jouw vrouw je eigenlijk niet moeten vertrouwen? De antwoorden worden keurig opgetekend want later in de studio mag de hoofdrolspeler opnieuw op deze vragen reageren, alleen ditmaal ten overstaande van geliefden, familieleden, collegas én master of suspense Robert ten Brink. Durft de kandidaat hen te confronteren met de zojuist eerlijk gegeven antwoorden, of wordt toch voor het leugentje om bestwil gekozen? Zoete broodjes worden niet gebakken, want het laatste betekent onherroepelijk uitschakeling.

Uitzending: vanaf zaterdag 6 september, tussen 21.30 en 22.30 uur.

Website: rtl.nl/hetmomentvandewaarheid


---

------------------------------------------------------ Noot aan de redactie: voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718598 of karin.bouwknegt@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.

Deze site maakt uitgebreid gebruik van de mogelijkheden van JavaScript. Uw browser ondersteunt geen JavaScript of JavaScript-ondersteuning is uitgeschakeld. Hierdoor zult u bepaalde onderdelen van de site niet kunnen gebruiken.