RTL Group

Bridget Maasland op roze wolk in 'Hoe word ik een mama in Amsterdam-Zuid?' bij RTL 5

Bridget Maasland op roze wolk in 'Hoe word ik een mama in Amsterdam-Zuid?' bij RTL 5

Na het te hebben gemaakt in t Gooi en New York is het nu tijd om te settelen. Bridget Maasland gaat terug naar Amsterdam-Zuid voor de grootste stap in haar leven: het moederschap. In het programma Hoe Word Ik Mama In Amsterdam Zuid? gaat de zwangere Bridget op haar eigen wijze letterlijk ervaren hoe het is om mama te worden. In acht afleveringen is bij RTL 5 te zien hoe zij zich stort in de wonderlijke wereld van augurken, pufcursussen, (pret)echos, positiekleding, chique babyshowers en alle baby-must-haves die een mom to be zich laat aansmeren. In deze bijzondere reeks maakt Bridget ook bekend of haar junior een jongen of een meisje wordt.

Elke aflevering gaat de aanstaande moeder op pad met een andere bekende moeder (in spé) en praten zij openhartig over elkaars ervaringen. Zo gaat Bridget onder andere op bezoek bij Daphne supermoeder Deckers en gaat ze kinderwagens testen met Froukje de Both. In het Vondelpark heeft zij een onderonsje met Suzanne Klemann en gaat ze koffieleuten met Vivian Ewbank. Samen met Renate Verbaan bezoekt Bridget de pedicure, omdat beide ladies door de inmiddels aanzienlijke omvang van hun buik niet meer bij hun voeten kunnen. Ook is de kijker getuige van Bridgets eerste kennismaking met junior als zij naar de verloskundige gaat voor een pretecho. Een achtbaan van emoties waar vooral haar andere kindje Tibbs onder te lijden heeft. Hoe gaat Bridget om met jaloerse hondjes?

In acht afleveringen is te zien hoe Bridget negen maanden zwangerschap ervaart met als hoogtepunt de ontsluiting en tevens afsluiting van Hoe Word Ik Mama In Amsterdam-Zuid?

Uitzending: wekelijks, vanaf maandag 1 september tussen 21.30 uur en 22.00 uur bij RTL 5. Herhaling: wekelijks, vanaf zaterdag 6 september tussen 20.00 uur en 20.30 uur bij RTL 5.

Website: rtl.nl/hoewordikmama


---

------------------------------------------------- Noot aan de redactie: Fotomateriaal van Bridget Maasland kunt u opvragen bij onze afdeling Mediadocumentatie op tel: 035-6718553. Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Eva Peters, RTL Nederland communicatie via tel. 035-671 8598 of via eva.peters@rtl.nl. U kunt daarnaast ook onze website www.pressroomrtlnederland.nl bezoeken.

Deze site maakt uitgebreid gebruik van de mogelijkheden van JavaScript. Uw browser ondersteunt geen JavaScript of JavaScript-ondersteuning is uitgeschakeld. Hierdoor zult u bepaalde onderdelen van de site niet kunnen gebruiken.