Mojo Concerts

Lenny Kravitz "Love Revolution Tour"

Meteen met zijn eerste plaat Let Love Rule maakte Lenny Kravitz duidelijk dat alles bij hem om liefde draait. Liefde voor oude soul en funk, liefde voor Jimi Hendrix en al die andere muziekgrootheden. Nu zon twintig jaar na dat fantastische debuutalbum is het met zijn nieuwe, achtste album tijd voor een heuse liefdesrevolutie. Op Its Time for a Love Revolution viert de onvoorwaardelijke liefde voor muziek nog altijd hoogtij.

Stond de charismatische alleskunner eind juni nog voor tienduizenden muziekliefhebbers als aflsuiter van het Rockin Park festival, voor het volgende stadium van zijn revolutie kiest hij voor de intieme setting van de Heineken Music Hall. Sluit je aan bij zijn revolutie op 12 augustus. Leve Lenny, leve de liefde!

Aanstaande donderdag om 17.00 uur start de presale van Live Nation. Leden van de Live Nation website krijgen dan tot vrijdag 4 juli 17.00 uur, dus vóór de reguliere kaartverkoop, de gelegenheid om kaarten te bestellen voor het concert van Lenny Kravitz via www.livenation.nl. Artiesten
Lenny Kravitz Special guest: Sia
Zie ook
http://www.lennykravitz.com
Datum Shows
12 aug 2008
Lenny Kravitz "Love Revolution Tour"
Heineken Music Hall, Amsterdam ZO
Bestel tickets
artiest(en) Lenny Kravitz
special guest Sia
aanvang 20:00 uur
start voorverkoop za, 5 jul 2008
entree 59.00

©2003 Mojo Concerts, A Live Nation Company