Ingezonden persbericht




PERSBERICHT
Per 12 augustus 2008

Hannick Reizen verrast met nieuwe brochure
Hannick Reizen vertaalt passie voor muziek in imposante reizen

Hannick Reizen, directseller en marktleider op het gebied van opera- en concertreizen, presenteert haar nieuwe brochure met muziekreizen voor 2008 en 2009.

Nieuwe brochure
In de nieuwe brochure publiceert Hannick Reizen 47 muziekreizen voor komend seizoen. Onderverdeeld in groepsreizen en individuele reizen, binnen- en buiten Europa. Een groot reisaanbod is niet uniek maar een passie als reizen combineren met liefde voor opera en concerten wel. De nieuwe brochure bestaat o.a. uit reizen naar Praag 'de gouden stad,' het stijlvolle Milaan en indrukwekkend Japan.

Primeur! Familie kerstreis
Voor het eerst heeft Hannick Reizen dit jaar een individuele familie kerstreis naar Berlijn. Een mooie ervaring voor groot en klein. Een bijzondere manier om de kerst door te brengen met geliefden.

Primeur! India reis
Deze editie brengt Hannick Reizen een muziekreis uit naar Mystiek India. Dans en muziek zijn een deel van het dagelijks leven in India. Ontdek New Delhi en het liefdesmonument de Taj Mahal. Kortom deze reis is één hoogtepunt.

Op reis tijdens de feestdagen
Kerst en Oud en Nieuw viert men groots op spectaculaire bestemmingen. De Franse pianiste, Helene Grimaud maakt Kerst 2008 onvergetelijk in sfeervol en romantisch Wenen. Men kan van de kerstsfeer in indrukwekkend Leipzig proeven of flaneren door het stijlvolle Milaan. Schitterend Stuttgart of St. Petersburg gehuld in lichtjes zullen vele harten stelen. Kortom keuze te over om de feestdagen dit jaar op een bijzondere manier door te brengen. Men kan Oud en Nieuw met allure vieren in het mooie Dresden of is dit het uitgelezen moment om eindelijk kennis te maken met de avontuurlijke stad Berlijn?

Muziekdag
Hannick Reizen organiseert 4 oktober a.s. in de Dr. Anton Philipszaal te Den Haag een indrukwekkende muziekdag. Op het programma staan twee lezingen gegeven door twee muziekkenners en bezoek aan de repetities van het Residentie Orkest. De dag wordt afgesloten met een privéconcert. Aanmelden kan via de website.

Voor de snelle beslissers stelt Hannick Reizen een aantal tickets beschikbaar voor een concert o.l.v. Riccardo Chailly in de Doelen in Rotterdam. Het complete aanbod van reizen kan bekeken worden op de website www.hannick.nl en de brochure kan telefonisch aangevraagd worden via 070 - 319 19 29.


- EINDE PERSBERICHT -



Ingezonden persbericht