IT Offshore lanceert html-slicing.nl


Besteed het html/css werk uit naar vakgenoten in Kathmandu - Nepal

WILLEMSTAD, 20080812 -- Html-slicing.nl opent haar virtuele deuren. Nieuwe service voor de Nederlandse internetbedrijven. Besteed het html/css werk uit naar vakgenoten in Kathmandu - Nepal. Tot 60% besparing en een betere kwaliteit.

De tijd dat alleen grote bedrijven gebruik konden maken van `offshore' programmeurs is definitief voorbij. IT OFFSHORE lanceert: html-slicing.nl. Een webportal waarmee Nederlandse webdesigners Nepalese vakgenoten kunnen inschakelen voor het html / slicing /css werk.

Na het conceptuele en creatieve gedeelte van Webdesign volgt een minder spannend traject: het vertalen van het design in html/css. Voor webdesigners, reclamebureaus of internetbedrijven die dit vervelend, moeilijk of tijdrovend werk vinden is er nu een oplossing: Geef het werk uit handen aan een Nepalese html-specialist.

Via de webportal html-slicing.nl kan een grafisch ontwerp (bijv een .psd of .indd) worden geupload door de designer. Vanaf 24 uur later kan de designer de volledige en pixelnauwkeurige (x)html/css weer downloaden. Designers kunnen gevalideerde, perfect uitgevoerde W3C code verwachten. De html/css kunnen zij vervolgens verwerken in hun eigen CMS systeem en opleveren naar hun klant.

Volgens de initiatiefnemer IT OFFSHORE valt het html-slicing werk altijd tussen wal en schip. Grafische vormgevers zijn liever écht creatief bezig, terwijl programmeurs liever écht programmeren. Niemand wil html-slicing doen. IT OFFSHORE denkt dan ook dat er in de markt een grote behoefte is aan deze service.

Een ander voordeel is de tijdswinst en kwaliteitsverbetering. Door het werk uit te besteden aan de html-specialisten zal het sneller klaar zijn en met een betere kwaliteit zijn uitgevoerd.

Tot slot zijn de kostenbesparingen aanzienlijk. De html-slicing service wordt verleend voor slechts 22,50 euro per uur. De besparingen die webdesigners, internetbedrijven en reclamebureaus kunnen behalen door deze service te gebruiken lopen op tot 60%

De Nepalese specialisten achter html-slicing.nl zijn zeer ervaren html-developers uit de offshore vestiging van IT OFFSHORE in Nepal. In het offshore filiaal in Nepal is ook Nederlandstalige begeleiding aanwezig. In het kantoor van IT OFFSHORE in Antwerpen wordt het werk gecontroleerd. De gebruiker gaat de contractsverbintenis aan met IT OFFSHORE in Antwerpen en kan deze ook direct aanspreken op de service. Hiermee wordt de drempel om uit te besteden naar Azië heel erg laag en komt binnen bereik van iedereen. Na een succesvolle uitrol van de service in Nederland en België volgen spoedig Duitsland en Frankrijk.

IT OFFSHORE en haar Nederlandse zusterbedrijf GRAFI OFFSHORE BV zijn al sinds 2003 succesvolle outsourcing bedrijven in de IT en grafische industrie. In 2005 gooiden zij al hoge ogen door als eerste in de Benelux het concept Vrijstaandmaken.nl te lanceren en hiermee professioneel grafische offshoring te introduceren.

IT OFFSHORE is gevestigd in Antwerpen (BE) en Grafi Offshore houdt kantoor in Willemstad. (NL) Het productiehuis is gevestigd in Kathmandu (Nepal). In de totale groep zijn 115 mensen werkzaam.

////////////////

inlichtingen ?
Jeroen Dekker +32 485330802 jeroen@it-offshore-services.com
Frank de Jong + 31 6 22902972 frank@grafi-offshore.com
www.html-slicing.nl | www.it-offshore-services.com | www.grafi-offshore.com | www.vrijstaandmaken.nl

Html-slicing en IT OFFSHORE zijn handelsnamen van HWB IT SERVICES BVBA
B-2000 Antwerpen. Vlaamse Kaai 49-50 Antwerpen. NL-4797ZG Willemstad. Rozemarijnstraat 13-15.