Boeken in eigen beheer uitgeven bij Thieme GrafiMedia Groep


DELFT, 20080812 -- Het leven bestaat uit het creëren van mooie herinneringen... En wat is er mooier dan een met zorg samengesteld boek om die herinneringen in te bewaren? Bedrijven, verenigingen en particulieren hebben vaak de behoefte om een boek in eigen beheer uit te geven. Alleen hoe doe je dat? Koninklijke De Swart heeft een nieuw online platform gecreëerd dat deze doelgroep ondersteunt bij het uitgeven van allerhande boeken in eigen beheer: boekuitgevers.nl. De klant levert online de tekst en foto's aan en Koninklijke De Swart zorgt voor dat een professioneel product. Voor bijna elk budget is een passende oplossing te vinden.

Koninklijke De Swart, onderdeel van Thieme GrafiMedia Groep, heeft dankzij haar uitgeverij `De Nieuwe Haagsche' ruime ervaring met het uitgeven en de productie van boeken. De Nieuwe Haagsche is gespecialiseerd in boeken over Den Haag en omgeving.

Thieme GrafiMedia Groep
Thieme GrafiMedia Groep, één van de grootste spelers op de Nederlandse grafimediamarkt, biedt totaaloplossingen voor communicatievraagstukken. De vier business lines Print en grafische dienstverlening, ICT services, Uitgeven en Communicatie & design zullen naar verwachting in 2008 samen goed zijn voor een jaaromzet van ruim ¤ 200 miljoen. Op het gebied van vellenoffset en printing-on-demand is de groep in Nederland marktleider. Ook is de groep actief op het gebied van coldset-, heatset- en smalbaanrotatie. Thieme heeft 1.500 mensen in dienst. Meer informatie is te vinden op www.thiemegroep.nl.





Ingezonden persbericht