Gemeente Moerdijk


12-08-2008: Werkzaamheden project 'Serena'

Nadat 25 maart begonnen is met de eerste sloopwerkzaamheden, te weten van het dagcafé, de oude bakkerij en de 20 appartementen van de Stichting Woningbouw Zevenbergen, gaat nu de hamer in de oude supermarkt, Zoetendaal 125.

Om te beginnen worden in de week van 18 augustus de bouwhekken op hun plaats gezet. Om het gebied goed te kunnen prepareren voor de sloop, is het noodzakelijk dat er geen autos meer geparkeerd staan op het plein voor de supermarkt. Mocht u uw auto daar geregeld plaatsen, dan verzoeken wij u vriendelijk om die uiterlijk zondag 17 augustus a.s. op een andere plek te parkeren. Een deel van het parkeerterrein blijft gedurende de sloopwerkzaamheden wel toegankelijk. Ook de school, de chinees en de cafetaria blijven te voet bereikbaar via de Vlasselt, de straat Zoetendaal vanaf De Meeren en vanaf Geerland richting Zoetendaal.

Omstreeks half oktober, na afloop van de sloopwerkzaamheden, worden de bouwhekken om de contouren van de oude supermarkt geplaatst. De parkeerplaatsen worden zo spoedig mogelijk weer vrijgegeven. Ondanks dat alles in het werk wordt gesteld om overlast gedurende de sloop tot een minimum te beperken, kan het zijn dat u hiervan toch ongemak ondervindt. We hopen echter op uw begrip.

Mocht u nog vragen, opmerkingen of klachten hebben met betrekking tot de sloop, dan kunt u zich tot de heer Bosters of de heer Quaars van de Stichting Woningbouw Zevenbergen wenden. Zij zijn te bereiken op het telefoonnummer 0168 326666.