Politie Gelderland-Zuid

Politieonderzoek naar vermiste man

Groesbeek, 12-08-2008 o De politie is bezig met een team grootschalig onderzoek naar aanleiding van een sinds maandag 14 juli vermiste 42-jarige inwoner van Groesbeek. Die maandag vertrok de man naar zijn werk en is s avonds niet meer thuisgekomen. De politie gaat niet op voorhand uit van een misdrijf, maar sluit dit ook niet uit. Het onderzoek is erop gericht meer duidelijkheid te verkrijgen over de omstandigheden waaronder de Groesbeker is verdwenen. Uiteraard wil de politie ook weten waar hij op dit moment is.

Vanaf het moment dat zijn familie de man als vermist had opgegeven, staat de 42-jarige op de site van vermiste personen. Het eerste onderzoek vond plaats door team Groesbeek, het onderzoeksteam is inmiddels uitgebreid naar 15 politiemensen en werkt vanuit Wijchen.

In het onderzoek hebben rechercheurs al meerdere personen gehoord. De politie houdt op meerdere locaties in Nijmegen en Groesbeek een buurtonderzoek. Vrijdag 8 augustus vond een doorzoeking plaats in een bedrijfspand van de man in Nijmegen. Onder meer de technische recherche was daarbij aanwezig.

Getuigenoproep

De politie is bezig om zoveel mogelijk informatie te verzamelen die voor het onderzoek van belang kan zijn en heeft de volgende vragen:
* Wie heeft de 42-jarige Groesbeker maandag 14 juli - of daarna - nog gezien of gesproken?

* Wie weet waar hij nu is?

* Wie heeft meer informatie over zijn verdwijning?

Als u meer weet van de verdwijning van de 42-jarige man, neem dan contact op met het rechercheteam dat deze zaak onderzoekt op telefoonnummer 0900-8844.
U kunt ook anoniem informatie doorgeven via Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000. (08)

Laatst gewijzigd 12-08-2008 16:09 | © Regio Gelderland-Zuid |