ABVAKABO FNV

Uitbetaling stakingsuitkeringen TNT

Zoals bekend waren de cao-acties bij TNT een groot succes: zeer vele leden hebben gehoor gegeven aan de oproep van ABVAKABO FNV om deel te nemen aan de stakingen. Dat betekent dat er dus ook vele stakingsuitkeringen betaald moeten worden.

Voorwaarde voor uitbetaling is dat zowel het
stakingsregistratieformulier als de loonstrook (waaruit blijkt dat de werkgever loon heeft ingehouden) bij de vakbond binnen is.

Mocht u uw loonstrook nog niet hebben opgestuurd, doe dat dan zo snel mogelijk naar: ABVAKABO FNV, t.a.v. de afdeling Financiën, Antwoordnummer 10018, 2700 VB Zoetermeer. Wij verzoeken u hierbij uw bondsnummer te vermelden.

Het grootste deel van de stakers heeft de uitkering van de bond inmiddels ontvangen. Volgens planning moet ook het resterende deel binnen drie weken zijn uitbetaald. Indien u als lid van ABVAKABO FNV op 10 september nog altijd geen stakingsuitkering hebt ontvangen, verzoeken wij u te bellen met 0900-2282522 (0900-ABVAKABO), keuze 2 Klantenservice. Dan kan in uw individuele situatie concreet worden nagegaan wat het probleem is.