Gemeente Duiven


lopende Promo Logo Pro Sport

Sport Zomervakantie Week met topaanbod

Van woensdag 13 tot en met vrijdag 15 augustus wordt op tal van plaatsen in de gemeente Duiven weer een sportaanbod gepresenteerd. Het sportaanbod is met 21 sportorganisaties groter dan ooit en dat moet ook wel, want de Sport Vakantie Week trok in de meivakantie maar liefst een recordaantal van 250 deelnemers.

De inschrijfformulieren voor deze Sport Vakantie Week worden vanaf maandag 9 juni bij de basisscholen bezorgd. Alle leerlingen krijgen in die week het inschrijfformulier mee naar huis en als ze mee willen doen aan de Sport Vakantie Week, dan moeten ze het inschrijfformulier uiterlijk maandag 23 juni weer op school inleveren.

Record aantal activiteiten
Aan de Sport Vakantie Week in augustus werken een recordaantal organisaties mee. Nieuw is de deelname van rugbyclub De Duuvels uit Zevenaar. Deze regionale club laat de jeugd uit de gemeente Duiven graag kennismaken met deze "mannelijke" sport waarbij het zeker ook gaat om snelheid.
Door een al geplande vakantie van de medewerkers van Mikado komt hun aantrekkelijke aanbod ditmaal te vervallen. Toch hebben de organisatoren van de Sport Vakantie Week, Henk Verweijen en Jurjo Hagen, het voor elkaar weten te krijgen, dat het buikdansen wel op het programma staat. Deze activiteit kon in de meivakantie wegens een sterfgeval in de familie helaas niet doorgaan. Dorien Alink is bereid gevonden dit onderdeel in de zomervakantie te organiseren.

Ook weer binnensporten actief
Nieuw is ook de deelname van handbalvereniging Duiven, volleybalvereniging DuReVo en van badmintonvereniging Thuve. De voorgaande keren waren deze sporten niet vertegenwoordigd door ruimtegebrek in de bestaande overdekte sportaccommodaties. Nu er in de begroting voor 2009 geld beschikbaar is gesteld voor realisatie van een derde sporthal is er ook weer animo bij deze sporten om hun sport te promoten. Sportstudio Re-Action komt ditmaal in de plaats van Capital Sports met streetdance, kickboxen en fitness. Nieuw is kleuterballet of klassiek ballet, voor de jongste kinderen vanaf 5 jaar. Daarnaast staat nieuw op het programma KICK2beFit . Dit is een combinatie van Thai Bo warming up, stoten, bokszaktraining en power techniek.

TOPSPORT AANBOD
Kiowa Ranch
Manege de Vossenberg
Sc Groessen handbal
Volleybalvereniging DUREVO
Rugbyclub De Duuvels
Badmitonvereniging Thuve
Sportstudio Re-Action
Korfbalvereniging DUKO-Cargoteam
Budovereniging Yusei-Gachi
Buikdansen
Basketbalvereniging Pigeons
Loopgroep Westduif
Turn/gym vereniging SV Thuve
Ashihara Freestyle Federation Karate
Hockeyvereniging MHC De Westerduiven
Jeu de boulevereniging C `est DUBO
Panna voetbal
H V Duiven handbal
Tenniscentre Duiven
Dartvereniging de Spelledarts
Kickboxen
Streetdance
Fitness
KICK2beFIT
Tuimeljudo
Kleuterballet
Klassiekballet

SPORT ZOMERVAKANTIE WEEK! EEN UNIEKE KANS OM ALLES IN 3 DAGEN MEE TE MAKEN.

afbeelding slogan Sport is voor iedereen