Gemeente Lochem


Nieuwe gemeentegids van nieuwe uitgeverij

De gemeentegids van Lochem voor 2009 verschijnt begin volgend jaar bij uitgeverij Akse Media. De gemeentegids krijgt een nieuw, fris aanzien en een ander, vierkant formaat. Bovendien biedt Akse Media een online digitale gemeentegids die het hele jaar door geactualiseerd wordt.

De uitgever heeft onlangs alle bedrijven, instellingen en verenigingen met een e-mailadres in de huidige gemeentegids een digitale mailing gestuurd. Dit met het verzoek eventuele gewijzigde gegevens voor de gemeentegids van 2009 door te geven. Dit kan door de e-mail te beantwoorden. Maar betrokkenen kunnen ook zelf, met een unieke, persoonlijke inlogcode, via internet hun gegevens actualiseren. Bedrijven, instellingen en verenigingen die geen e-mailadres hebben in de huidige gemeentegids, worden de komende periode telefonisch of schriftelijk benaderd.

De gemeentegids van 2009 biedt weer een actueel en compleet overzicht van alle belangrijke informatie over de gemeente Lochem. Het gaat om alle relevante producten en diensten van de gemeente en alle informatie over de gemeentelijke organisatie en het bestuur. Verder bevat de gids een overzicht van alle verenigingen, instellingen en bedrijven in de gemeente. Toegankelijk en overzichtelijk is daarbij het credo, zodat iedereen snel de benodigde informatie kan vinden.

Akse Media geeft al ruim twintig jaar gemeentegidsen uit. Zo'n 130 gemeenten maken gebruik van de diensten van de uitgeverij. Akse Media houdt voor de betrokken gemeenten ook een digitale gemeentegids bij met een actueel overzicht van alle adressen uit de gedrukte versie van de gemeentegids. Deze digitale gemeentegids van Lochem, te vinden op www.lochem.smartmap.nl, wordt de komende weken geactualiseerd.

Wie nog vragen of opmerkingen heeft aan de uitgeverij over de nieuwe gemeentegids kan reageren via:
* e-mail: redactie@aksemedia.nl;
* telefoon: 0598 - 371760 (kantoor Veendam);
* schriftelijk: Akse Media, t.a.v. gemeentegids Lochem, Postbus 130, 9640 AC Veendam