Ingezonden persbericht



Hoek Hoveniers breidt wagenpark uit

Duurzaam en milieubewust ondernemen is een vanzelfsprekend gegeven in de geschiedenis van Hoek Hoveniers. Sinds de oprichting in 1943 heeft het bedrijf een ijzersterke reputatie opgebouwd in ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen en groenprojecten in Noord-Holland, Zuid-Holland en Utrecht. De persoonlijke betrokkenheid en de individuele integriteit van de 130 medewerkers in Voorhout, Amsterdam en Ursem staan garant voor een trouwe en tevreden klantenkring.

Met de ambitie om een gewone buitenruimte in een buitengewone ruimte te veranderen maakt Hoek Hoveniers in zowel de zakelijke als de particuliere markt een gestage groei door. Die groei is af te lezen aan de grootte van het wagenpark waarmee de medewerkers dagelijks op weg gaan om tuinen, groenprojecten, sportvelden of zwemvijvers aan te leggen en te onderhouden.

Autocentrum Beelen uit Lisserbroek levert dag het rijdend materieel van Hoek Hoveniers en zorgt ervoor dat de meer dan 70 voertuigen waarmee het bedrijf de weg opgaat in onberispelijke staat verkeren. De bedrijfswagens van Hoek Hoveniers variëren van personenbusjes en trailers tot vrachtwagens en personenwagens. Op 9 augustus a.s. wordt het wagenpark uitgebreid met 5 Mercedes Sprinters, voorzien van een personencabine en een open laadbak. Een feestelijke aangelegenheid, waarmee de duurzame samenwerking tussen de twee eigentijdse ondernemingen wordt onderstreept.

Note voor de redactie:
Wilt u meer informatie dan kunt u contact opnemen met Frank Beelen via Frida Liebeton via 0252 - 41 29 57 of mail: Frida.Liebeton@autocentrum-beelen.nl.


---- --