Time : 13:48:08
Date : 13 August 2008
Sender Name: Walibi

Nieuwe PR verantwoordelijke in Walibi

Waver, 13 augustus 2008

Walibi Belgium, dat deel uitmaakt van de Franse Groep Compagnie des Alpes, verwelkomt een nieuwe PR verantwoordelijke: Caroline Crucifix. Caroline zal deel uitmaken van het departement 'Communicatie' en zal samenwerken met Oliver Snyers, Directeur Marketing van de Belgische afdeling van Compagnie des Alpes. In haar functie zal Caroline verantwoordelijk zijn voor zowel Walibi als het tropisch zwemparadijs Aqualibi.

Na het behalen van haar diploma communicatie aan de UCL heeft Caroline Crucifix een extra opleiding gevolgd in meertalige bedrijfscommunicatie. Ze werkte reeds bij Pleon Brussel, het grootste communicatiebureau in Europa.

Walibi Belgium

Met meer dan 50 attracties is Walibi het grootste pretpark van België. Het Waverse pretpark heeft attracties voor alle leeftijden en biedt aan de hele familie een dag vol (ont)spanning en plezier. Walibi Belgium maakt deel uit van de Groep Compagnie des Alpes.

De Groep Compagnie des Alpes is leider op de Belgische pretparkenmarkt dankzij de parken Walibi Belgium, Aqualibi en Bellewaerde Park.

Meer informatie op www.compagniedesalpes.com

Contact :
Caroline Crucifix
PR Manager
caroline.crucifix@cda-parks.com
Tel.: + 32 10 42 16 79
www.walibi.be

URL: http://www.walibi.be