Nieuwste versie Mastercam is uit


DEN BOSCH, 20080813 -- CNC Software, de aanbieder van CAD/CAM-software, bracht 11 augustus officieel de nieuwe versie Mastercam X3 uit. Met onder andere Feature Based Machining en nieuwe high speed technieken, levert X3 een krachtige set van nieuwe gereedschappen. Tevens nieuw is het overnemen van de geschiedenis van je SolidWorks-model. X3 geeft verder verbeteringen aan alle modules, zoals de vernieuwde Data Interface naar de laatste standaard.

X3 kan op hetzelfde systeem draaien als de versies X t/m X2-MR2. Softwareleverancier CAMNet levert de nieuwe versie. Deze is gratis beschikbaar voor klanten met onderhoud, en zal de komende weken verstuurd worden. Gebruikers zonder onderhoud kunnen natuurlijk ook overstappen. Het volledige overzicht van vernieuwingen is te vinden op www.cadmes.com.

CAMNet
Sinds 2000 is CAMNet een zuster-onderneming van Cadmes. Omdat de werkzaamheden van beide BV's een verlengstuk zijn van elkaar, is deze zusterrelatie voor beide bedrijven heel vruchtbaar. CAMNet en Cadmes zijn gevestigd in hetzelfde pand in zowel 's-Hertogenbosch als Almelo, waardoor de dienstverlening wordt verbeterd.
Cadmes, met vestigingen in Nederland, België en Luxemburg, is leverancier van CAD/ CAM/ CAE en PDM-software en dienstverlener op het gebied van design, engineering, training, werkvoorbereiding en productie in de metaal- en kunststofindustrie. Cadmes levert onder andere SolidWorks, CAMWorks, Cimatron en Mastercam (CAMNet).





Ingezonden persbericht