ITO Opleidingen uit Montfoort lanceert haar webshop


MONTFOORT, 20080813 -- ITO Opleidingen, landelijk opererend trainingsinstituut op het gebied van veiligheid, intern transport en logistieke opleidingen, laat zien dat innovatie ook op het gebied van opleidingen en leermiddelen mogelijk is. De webshop biedt een ruime keus aan diverse boeken en zelfs on-line informatiepakketten. De duidelijke indeling in de categorieën: Logistiek ,Transport, Veiligheid, Infra en Kwaliteit , geeft de bezoeker in één oogopslag de mogelijkheid om zijn of haar winkelwagentje te vullen met kennis. De logistieke boekwerken zijn exclusief door Ito ontwikkeld door haar ervaren praktijktrainers, vaak in samenwerking met gerenommeerde instellingen als Oud Arlesteyn etc.

Steeds vaker wil de cursist , de werkgever of overheid zich oriënteren op een duidelijke en toegankelijke manier. De ITO webshop is daarvoor een uitgelezen winkel , met veel keuze en scherpe prijzen. Deze prijzen bevatten geen verborgen extra's als administratie- of orderkosten.

Persoonlijk contact en opleiding
Natuurlijk is een leermiddel slechts een hulpmiddel en staan de ervaren trainers van Ito Opleidingen de klant graag te woord bij het invullen van hun trainingsbehoefte.
Dat een voorbereiding en/of verdere verdieping in de leerstof nu ook snel, duidelijk en betaalbaar toegankelijk is, is een welkome aanvulling voor heel veel bedrijven, organisaties en overheden in Nederland en België.

Zie: www.ito-opleidingen.nl/itoshop

Profiel ITO-Opleidingen :
Ito opleidingen is een landelijk opererend trainingsinstituut op het gebied van veiligheid, intern transport en logistieke opleidingen. Naast trainingen op basis van open inschrijving biedt Ito de mogelijkheid om trainingen bedrijfsspecifiek te organiseren, de zogenaamde in-company trainingen.
Hierbij wordt nadrukkelijk gezocht naar aansluiting van de cursus aan de praktijksituatie van de medewerkers van dat bedrijf. Het grote voordeel is dat men zowel de theorie als de praktijk instructie kan aanpassen aan de in het bedrijf gewenste bijzonderheden of omstandigheden, zodat optimale invulling van tijd en cursus gegarandeerd kan worden.

Ito-Opleidingen is gecertificeerd volgens ISO 9001:2000 door Bureau Veritas