Verschenen: een ratjetoe van verhalen onder de titel "Kop Kapot "


Een ratjetoe van verhalen

HOUTEN, 20080813 -- Onlangs verscheen bij uitgeverij "In liefde bloeiende bv te Houten het boek getiteld "Kop Kapot" met humoristische verhalen, anekdotes en andere creatieve uitingen van de auteur, de heer Brugt Warnar.


Kop Kapot door B.Warnar
uitgegeven door "In liefde Bloeiende" te Houten

In deze verhalen beschrijft hij zijn ervaringen en belevenissen tijdens zijn werk in en voor Oost-Europa en gedurende zijn omzwervingen in Nederland. Zo wordt in het titelverhaal "Kop-Kapot" een geweldige - maar zeer grappige - vertaalfout beschreven.

Of het geweldige verhaal van de Arabier die in communistische tijd landt in Praag omdat hij op zoek is naar de mooiste vrouwen van de wereld en zover hij weet wonen deze in Polen!

Het is ook heel leuk om te vernemen, waarom de schrijver, Brugt warnar, liever zijn auto in het buitenland koopt. Een verhaal dat gedeeltelijk in de jubileumuitgave van de consumentenbond heeft gestaan.

Deze verhalen uit Oost-Europa worden aangevuld met enkele andere zelfverzonnen verhalen zoals het schitterende "Spadenverhaal". Of het korte verhaal van de Vietnamees Ngyuen Na Min die plotseling vertrekt uit Nederland.

Het zijn allen juweeltjes van leesplezier en heimelijke pret. Maar ook de sublieme pentekeningen van Hans Jansen vergroten het kijkplezier van deze bundel.
Daarom zijn ze een aanbeveling voor hart en bloedvaten, want lachen is een gezonde en goede zaak.

Het boekje met een ratjetoe van verhalen verdient dan ook een ieder zijn aandacht! Het kost 14,50 exclusief verzendkosten.

Het is te koop bij uitgeverij
In Liefde Bloeiende BV,
Vedergras 49,
3994 NP Houten

Maar het is ook in elke boekhandel in Nederland verkrijgbaar. Ook kan het via de website van www.bol.com besteld worden:

Auteur: Brugt Warnar. Titel: Kop KapotBestellen:
'Kop Kapot bevat juweeltjes van leesplezier en heimelijke pret. Maar ook de sublieme pentekeningen van Hans Jansen vergroten het kijkplezier van deze bundel. Daarom zijn ze een aanbeveling voor hart en bloedvaten, want lachen is een gezonde en goede zaak.Kop kapot
Kop kapot
Warnar, B.