Gemeente Uithoorn

Gemeente Uithoorn
Laan van Meerwijk 16
1423 AJ Uithoorn
Postbus 8
1420 AA Uithoorn
Tel: 0297-51 31 11
Fax: 0297-51 32 22
E-mail: gemeente@uithoorn.nl

JeugdSportPas wordt JeugdActiviteitenPas

31 juli 2008 print
De JeugdSportPas voor kinderen van de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen wordt dit schooljaar de JeugdActiviteitenPas. Door middel van de JeugdSportPas konden de kinderen kennismaken met veel verschillende sporten. Nu wordt het aanbod uitgebreid met activiteiten op het gebied van cultuur en natuur.

Woensdagmiddag 13 augustus is van 13.30 - 14.30 uur bij Kunstencentrum De Hint de officiële start van de JeugdActiviteitenPas (JAP).

Bij De Hint worden twee percussie workshops van 20 minuten verzorgd door Redondo Música. In deze workshops komen de pijlers van de JAP, cultuur, natuur en sport/bewegen, aan bod. De wethouders Monique Oudshoorn en Jeroen Verheijen nemen deel aan de eerste workshop en geven zo het startschot voor het eerste jaar van de JeugdActiviteitenPas.

Iedereen, maar met name basisschoolleerlingen, wordt uitgenodigd om aan deze workshops deel te nemen.

Inschrijven

Inschrijven voor activiteiten van de JAP kan via www.sportbelangenuithoorn.nl.
De aanmeldingsperiode voor het eerste blok eindigt vrijdag 29 augustus 2008. Kinderen in groep 3 t/m 8 ontvangen hierover ook informatie via de basisscholen.

Samenwerkingsverband

De JeugdActiviteitenPas is een samenwerkingsverband van de gemeente Uithoorn, de Stichting Sportbelangen Uithoorn, Kunstencentrum De Hint en diverse natuurgerelateerde organisaties bijeengebracht door de heer B. de Koning.

Interesse?

Bent u actief in één van de deelgebieden (cultuur, natuur en sport) en heeft u interesse om met uw organisatie deel te nemen aan de JeugdActiviteitenPas, dan kunt u op de site kijken of contact opnemen met projectleidster Bea Pleiter via jap@sportbelangenuithoorn.nl of 06-41815434 (ma, di, do)
^
JAP-logo

* Inschrijven en meer informatie JAP >>