Datum: 13 augustus 2008

Valkenburg Verkeersongeval Dinsdag 12 augustus vond er een verkeersongeval plaats op de kruising Katwijkerweg/Jogtlaan. Een 28 jarige automobilist uit Katwijk reed even voor 23.00 uur over de Katwijkerweg vanuit de richting Hoofdstraat en sloeg op de kruising linksaf. De bestuurder zag een 18 jarige snorfietsster uit Valkenburg over het hoofd waarna er een aanrijding ontstond. De Valkenburgse werd met hoofdletsel overgebracht naar het LUMC. De verkeersdienst doet onderzoek naar het ongeval.

Ter Aar Aanhoudingen voor heling auto De politie heeft dinsdagavond 12 augustus drie Alphenaren van 20, 27 en 30 jaar aangehouden op verdenking van heling van een gestolen auto. De drie inzittenden werden met de gestolen auto gezien op de Oostkanaalweg waar ze werden aangehouden. De auto stond dezelfde dag als gestolen gesignaleerd elders in het land.

Ouderkerk aan den Ijssel Verkeersongeval Dinsdag 12 augustus vond er een verkeersongeval plaats op de Lageweg. Een 46 jarige bestelautobestuurder uit Krimpen aan den Ijssel stond stil op de Lageweg en wilde afslaan naar het Breeweer. Op dat moment werd hij ingehaald door een 16 jarige bromfietser uit Gouda waardoor er een aanrijding ontstond. De bromfietser werd met een wond aan zijn been overgebracht naar het Groene Hart Ziekenhuis.

Gouda Verkeerscontrole De politie heeft dinsdag 12 augustus van 13.00 tot 14.15 uur een verkeerscontrole gehouden op de Nieuwe Gouwe Oost Zijde. Er werd gecontroleerd op het dragen van de veiligheidsgordel en het tonen van een geldig rijbewijs. Tachtig bestuurders werden gecontroleerd. Er werden negen bekeuringen geschreven, acht voor het niet dragen van de gordel en één voor het niet kunnen tonen van een geldig rijbewijs.

Gouda Aanhoudingen voor diefstal auto De politie heeft dinsdagmiddag 12 augustus twee Amsterdammers van 20 en 21 jaar en twee Utrechtenaren van 20 jaar aangehouden op de Spoorlaan. De vier reden in een auto voor het station toen agenten zagen dat de bestuurder niet handsfree telefoneerde. De bestuurder werd staande gehouden waarna er een bekeuring werd uitgeschreven. Het kenteken werd nagetrokken waarna bleek dat een autoverhuurbedrijf enkele maanden geleden aangifte van diefstal van de auto had gedaan. De auto was niet teruggebracht bij het autoverhuurbedrijf. Hierop werden de vier inzittenden aangehouden.

--- einde berichten ---
---

Postbus 4240 Hollands Midden 2350 CE Leiderdorp Bureau Communicatie Telefoon 071 - 5459391 Fax 071 - 5459305

---- --