Gemeente Oirschot

Uitgifte appartementen voor starters in Middelbeers

Graag brengen wij u op de hoogte van de verkoop van 6 appartementen voor starters in Middelbeers.

Op de hoek van Anjerstraat en Margrietstraat wordt appartementencomplex Bloemenstate gebouwd met daarin zes appartementen voor starters. FH Bouw uit Oostelbeers begint nog dit jaar met de bouw van het complex. Naar verwachting krijgen de nieuwe bewoners in het najaar 2009 de sleutel. De oppervlakte van de appartementen is ca. 75 vierkante meter en de verkoopprijs ligt onder de EUR 200.000,- v.o.n..

Aan de uitgifte voor deze 6 appartementen kunnen alleen starters meedoen. Een starter is:

× een persoon die nog in de ouderlijke woning woont;

× of een persoon die voor studie tijdelijk buiten de gemeente is gaan wonen, maar tot nu toe niet zelfstandig een woning heeft gekocht of gehuurd;

× of een huurder die een huurwoning in Oirschot vrijmaakt, die hij of zij twee jaar heeft bewoond en gehuurd van een instantie. Stond u op 8 augustus 2008 al ingeschreven op de uitgiftelijst voor bouwgrond en nieuwbouwkavels? Dan bent u ook starter als u twee jaar of langer een zelfstandige, legale, huurwoning in Oirschot heeft bewoond en gehuurd van een particulier.

Voor meer informatie over dit project kunt u terecht bij Wanrooij Makelaardij in Middelbeers. Zij begeleiden de verkoop en zijn er voor al uw aanvullende vragen. U kunt hen bereiken via telefoonnummer 0413
- 487080 of via het e-mailadres kees@wanrooijmakelaardij.nl.

Mensen die staan ingeschreven op onze Inschrijflijst voor Bouwkavels en Nieuwbouwwoningen krijgen persoonlijk bericht van deze uitgifte. Zij kunnen op dit project reageren met het toegestuurde reactieformulier.