Politieberichten Gooi- en Vechtstreek


Overval woning Bussum: getuigen gezocht

Huizen, 13-08-2008 o Woendagochtend 13 augustus heeft er rond 4.15 uur een overval plaatsgevonden in een woning aan de Koningin Emmalaan in Bussum. Politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen of mensen die meer over deze overval kunnen vertellen.

Rond 4.15 uur woensdagochtend 13 augustus werden bewoners van een huis aan de Koningin Emmlaan in Bussum wakker van twee personen in hun slaapkamer aanwezig waren. De heer des huizes stond op uit bed en zag twee mannen met bivakmutsen. Een van de mannen dreigde met vermoedelijk een vuurwapen en eiste geld. Zijn vrouw en dochter werden bevolen op bed te blijven. De mannen gingen er met onbekende buit vandoor. Het echtpaar en hun kinderen bleven ongedeerd. Signalementen: twee tengere mannen van ongeveer 1.80 meter lang en rond de 17 jaar oud. De mannen droegen donkere kleding en donkere bivakmutsen.

De politie Gooi en Vechtstreek vraagt getuigen of personen die meer weten zich te melden via het nummer 0900 8844. Anoniem melding doen kan ook via 0800 7000.