Vereniging van Recreatieondernemers Nederland

Verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2009 Recreatie

Een goed leerbedrijf mag gezien worden. Daarom wordt het beste leerbedrijf in de spotlights gezet met de Verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2009 Recreatie!

Wat valt er te winnen?

Leerbedrijf van het Jaar zijn heeft veel voordelen. In de aanloop naar de bekendmaking van de winnaar krijgt de top drie van aangemelde leerbedrijven veel publiciteit. De winnaar staat na de bekendmaking gedurende het hele jaar in de belangstelling. Dat betekent publiciteit in de regio en in landelijke vakbladen. Ook nodigen scholen of collega-bedrijven het Leerbedrijf van het Jaar uit om zijn succesvolle benadering te presenteren. Een voorbeeld voor collega-bedrijven. Voor leerlingen een teken dat dit een bijzondere leeromgeving is. Het aantal sollicitaties stijgt!

Meld een leerbedrijf aan

Bent u ondernemer en kunnen andere leerbedrijven een voorbeeld nemen aan uw manier van opleiden? Maak er geen geheim van en meld het leerbedrijf van uw keuze nu aan!

Waar aanmelden?

Op www.kenwerk.nl (klik op de button Leerbedrijf van het Jaar 2009) leest u meer over de verkiezing, de beoordelingscriteria, spelregels en de prijs. Hier kunt u tot 1 oktober 2008 een leerbedrijf aanmelden. De bekendmaking van het winnende bedrijf vindt op donderdag 5 maart plaats tijdens de Recreatie Toppers 2009 in Nieuwegein. Hebt u vragen over de Verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2009, neem dan contact op met Kenwerk via telefoonnummer (079) 360 15 00 of via e-mailadres leerbedrijfvanhetjaar@kenwerk.nl.

13 augustus 2008
Verkiezing Leerbedrijf van het Jaar 2009 Recreatie 13 augustus 2008
Opening Leisure & Sport Totaal 2008

05 augustus 2008
RTL Nieuws over differentiatie in de sector
04 augustus 2008
Eerste gezinnen terug van gratis vakantie