Gemeente Schiedam


Augustus

Oproep voor lid adviescommissie evenementen gemeente Schiedam

13 augustus 2008

In verband met het vertrek van één van de leden is een vacature ontstaan in de adviescommissie evenementen. De adviescommissie evenementen beoordeelt aan de hand van de criteria uit de Evenementennota ingediende subsidieaanvragen en brengt advies uit aan het College van Burgemeester en Wethouders. De adviescommissie komt daartoe 3x per jaar bijeen.

De kandidaat dient minimaal te voldoen aan de volgende voorwaarden
* U heeft kennis van en zicht op evenementen in Schiedam
* U heeft ervaring met het lezen en beoordelen van projectplannen
* U bent betrokken bij de stad

* U bent in staat een onafhankelijk en kritisch oordeel te vellen
* U bent ouder dan 18 jaar.

Gemeente Schiedam streeft naar een goede vertegenwoordiging qua achtergrond, leeftijd en ervaring in de adviescommissie. Wij nodigen in het bijzonder mensen uit die vanuit cultureel of sociaal-maatschappelijk perspectief hun bijdrage kunnen leveren. Uitgesloten zijn personen die actief betrokken zijn bij de organisatie van evenementen in Schiedam.
Voor het bijwonen van de vergaderingen is een vergoedingsregeling beschikbaar.

De aangepaste Evenementennota 2006-2009/2 kunt u downloaden via www.schiedam.nl, onder de kop gemeente Schiedam, cultuur&toerisme.

Belangstellenden voor deze functie dienen uiterlijk voor 15 oktober 2008 een brief met curriculum vitae zenden aan het college van burgemeester en wethouders Gemeente Schiedam, Postbus 1501, 3100 EA te Schiedam. Nadere informatie is te verkrijgen via mevr. J. Heskes, beleidsadviseur cultuur en ambtelijk secretaris van de adviescommissie, tel. 010-219 1821, j.heskes@schiedam.nl Klik hier voor meer informatie.