Politie Zeeland


---


Z-1588-2008 Diefstal uit caravan, Nieuwvliet
Op een camping aan de Zeedijk zijn dinsdagavond goederen weggenomen uit een caravan.
De eigenaar had rond 18.30 uur zijn caravan even verlaten en de deur afgesloten. Wel had hij i.v.m. de warmte de ramen open laten staan. Toen hij een half uur later terug kwam, bleek iemand spullen uit zijn caravan te hebben weggenomen. Zo werden o.a. een videocamera en navigatieapparatuur ontvreemd.

W-1589-2008 Goederen in brand gestoken na diefstal, Oost-Souburg
Onbekenden hebben afgelopen nacht op een sportterrein aan het Koopmansvoetpad gestolen goederen in brand gestoken.
Eerst werd ingebroken in een opslagbox op het terrein. Uit de box werden diverse spullen weggenomen waaronder zakken kunstmest en enkele jerrycans. Deze goederen werden samen met de deur een eindje verderop in een afvalcontainer gegooid en in brand gestoken. De diefstal en brandstichting werden vanmorgen ontdekt door een medewerker.

W-1590-2008 Overblijfselen miskraam aangetroffen parkeerplaats Vlissingen
Politie Zeeland doet een buurtonderzoek in de omgeving van de parkeerplaats aan de Spuikom in Vlissingen nadat op zaterdag 9 augustus jl. in de bosjes overblijfselen zijn gevonden van een miskraam.
Uit vooronderzoek is gebleken, dat een vrouw vermoedelijk een miskraam heeft gehad op de parkeerplaats.
Om uit te sluiten dat het om een misdrijf gaat, wil de recherche graag in contact komen met deze vrouw. Bovendien is de recherche bezorgd over haar gezondheidstoestand.

Mensen die iets weten over deze zaak en nog niet benaderd zijn door de recherche worden verzocht contact op te nemen met de politie via het nummer 0900 8844.





Politie Zeeland