Ingezonden persbericht

GN Netcom introduceert de Jabra BT2070
Nieuwe Bluetooth headset met geel icoon dat oplicht bij een inkomend gesprek

Breda, 14 augustus 2008 - GN Netcom, wereldmarktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen, kondigt vandaag de lancering van de nieuwe Jabra BT2070 aan. Een mooie Bluetooth headset voor stijlvolle mensen. Dankzij het creatieve design licht het gele icoontje op bij een inkomend gesprek en met slechts één druk op de intuïtieve knop ben je direct verbonden. Deze ultra moderne, kleine en vederlichte headset is gemakkelijk in gebruik, biedt geweldige geluidskwaliteit en belangrijker nog: voor de prijs hoef je het niet te laten!

Het unieke en vederlichte design, gebaseerd op futuristische mode-statements, geven de BT2070 een stoer en hedendaags uiterlijk. Bij een inkomend gesprek licht het gele icoon op, waardoor de headset het toonbeeld is van moderne stijl. De kleine vorm en kwaliteitskenmerken zorgen ervoor dat de headset bestand is tegen het alledaagse leven.

Het opnemen van een gesprek is gemakkelijk via een interface met slechts 3 knoppen; je hoeft alleen maar het oplichtende icoontje aan te raken om een gesprek te voeren. Met de twee andere knoppen regel je het volume. Met 5,5 uur aan gesprekstijd en 200 uur stand-by tijd is de BT2070 een 'must have' voor diegenen die elke dag in contact willen blijven. Om optimale geluidskwaliteit te waarborgen, is de Jabra BT2070 uitgerust met de innovatieve Bluetooth 2.0 technologie met e-SCO (extended Synchronous Connections Oriented) en EDR (Enhanced Data Rate). Jabra heeft state-of-the-art technologie verenigd in deze kleine maar zeer functionele headset, waardoor glashelder geluid en een lang leven voor de headset verzekerd zijn.

Met de Jabra BT2070 kun je je eigen favoriete stijl claimen door de headset te dragen met of zonder oorhaakje, die beschikbaar is in twee verschillende maten voor persoonlijk comfort. En omdat de headset vederlicht is, zit hij perfect in je oor. Dankzij de slimme automatische pairing hoef je nooit meer te worstelen om hem verbonden te krijgen aan je mobiel of games console.

Specificaties:
â-< Uniek, vederlicht design gecombineerd met optimaal gebruikersgemak en een goede prijs/kwaliteit verhouding
â-< 2 draagstijlen: met of zonder oorhaakje
â-< Eenvoudige, snelle installatie dankzij de functie 'Automatische pairing'
â-< Tot 5,5 uur aan gesprekstijd
â-< Meer dan 200 uur stand-by tijd
â-< Vederlicht, weegt slechts 8 gram
â-< e-SCO technologie verbetert de geluidsoverdracht van headset naar telefoon
â-< Gekwalificeerd voor Bluetooth Specifications versie 2.0 + EDR (Enhanced Data Rate)
â-< Micro USB oplader
â-< Afmetingen: L 42,4 x W18,4 x H27,9 mm

Prijs & beschikbaarheid:
De Jabra BT2070 is per direct beschikbaar, voor een adviesverkoopprijs van 39,95 euro.

###

Over GN Netcom
GN Netcom is met het merk Jabra wereldwijd marktleider op het gebied van innovatieve headsetoplossingen. Met ongeveer 1200 medewerkers en verkoopkantoren over de hele wereld ontwikkelt en produceert GN Netcom een uitgebreid aanbod aan draadloze en draadgebonden headsets, die op de markt gebracht worden voor zowel mobiele consumenten als zakelijke professionals op kantoor en in Call Centers. GN Netcom's activiteiten omvatten ook original equipment manufacturing (OEM). GN Netcom is onderdeel van GN Store Nord, dat sinds 1869 mensen helpt met communiceren. GN Store Nord is genoteerd aan de Copenhagen Stock Exchange. Voor meer informatie: www.jabra.nl



Ingezonden persbericht