Ingezonden persbericht

Nieuwe website helpt bij wijnkeuze

Vanaf nu hoeven we voor het kiezen van de juiste wijn niet meer naar smaak of druif te kijken maar gewoon naar onszelf. Op de site www.mijnwijnmood.nl krijg je door het beantwoorden van een aantal eenvoudige vragen een wijnadvies dat helemaal past bij jouw mood van dit moment. Franse wijnen zijn namelijk net zo veelzijdig als jij en met een beetje zelfkennis kun je verrassende wijnen ontdekken. Daar hoef je niet eens wijnkenner voor te zijn.

Franse wijnen bezitten menselijke karaktereigenschappen en kunnen zo naadloos aansluiten bij ieder persoon en bij ieder moment. Als je de site bezoekt zie je in enkele stappen welke wijnen het beste passen bij hoe jij je op dit moment voelt. Zo is een Elzasser Riesling of een Haut Medoc geschikt als je romantisch gestemd bent, zal een Crémant uit de Loire of de Elzas het goed doen als je zin hebt in gezelligheid en kun je beter Bourgogne aligoté openen in een creatieve bui.

Deze geheel nieuwe manier om wijnen te kiezen kun je 'live' testen tijdens de lifestyle beurs 'Bienvenue en France' op 6 en 7 september in de Jaarbeurshallen in Utrecht. Vanaf november 2008 zal Gall&Gall het Franse wijnschap geheel 'in de mood' brengen en de wijnen voorzien van halslabels met de juiste moods. Wie nog verder wil gaan kan één van de moodwijnreizen van Cazebonne boeken of winnen op de website www.mijnwijnmood.nl

De site www.mijnwijnmood.nl is een initiatief van Alterego marketing & creation in opdracht van Viniflhor (overkoepelende organisatie van Franse producenten van wijn, fruit, groenten en andere tuinbouwproducten)



Ingezonden persbericht