Ingezonden persbericht

Technisch schrijver Amy Johnston naar mobile messaging specialist mBalance

Amsterdam, 14 Augustus 2008 - Amy Johnston is als technisch schrijver in dienst getreden bij mobile messaging specialist mBalance. Johnston (27) zal haar expertise inzetten bij het schrijven van technische en functionele specificaties voor nieuwe releases, installatiehandleidingen en handleidingen voor operators.

Johnston, van oorsprong Amerikaanse en sinds een maand woonachtig in Nederland, werkte voorheen als software developer, editor en technisch schrijver bij ARGO Data Resource Corporation, een Amerikaans bedrijf dat software ontwikkelt voor financiële dienstverleners. In haar functie van technisch schrijver bij mBalance zal Johnston zich vooral gaan bezighouden met research en het schrijven van technische en functionele specificaties, en handleidingen voor operators. Johnston herschrijft in deze functie 'ruw' materiaal afkomstig van ontwikkelaars en programmeurs zodat dit bruikbaar wordt voor de klanten van mBalance.

mBalance is gespecialiseerd in innovatieve en hoogwaardige software die mobiele operators in staat stelt hun SMS-infrastructuur te exploiteren en een grote verscheidenheid aan SMS-diensten aan te bieden. De message routing-, security-, en storagefunctionaliteiten van mBalance worden wereldwijd toegepast. Het hoofdkantoor van mBalance is gevestigd in Amsterdam, tevens is er een vestiging in Singapore.

De wireless network industrie is een geheel nieuwe branche voor Johnston. 'Ik hou van nieuwe uitdagingen en bij mBalance krijg ik veel trainingen, onder andere over de producten', vertelt Johnston. De Amerikaanse voelt zich vanaf de eerste dag thuis bij het succesvolle en internationaal georiënteerde bedrijf: 'Er werken hier meer dan twintig verschillende nationaliteiten. De sfeer is hierdoor erg open en hartelijk. En ondanks dat iedereen toegewijd is om werk van hoge kwaliteit te leveren, is iedereen tegelijkertijd bereid om je met raad en daad bij te staan.'

Over mBalance
mBalance is een erkende expert op het gebied van mobile messaging. mBalance voorziet mobiele netwerkoperators, system integrators en OEM's van een grote verscheidenheid aan innovatieve en kwalitatief hoogstaande producten en diensten op het gebied van SS.7 en mobile messaging. De onderneming is een betrouwbare partner voor de telecommunicatie-industrie op het gebied van message security en routing. mBalance levert geavanceerde oplossingen voor GSM, UMTS, CDMA en TDMA netwerken.



Ingezonden persbericht