Politie Zeeland


---


O-1594-2008 Verdachte aangehouden na inbraak in apotheek
Omstreeks 00.05 uur vannacht meldden getuigen dat er werd ingebroken in een apotheek in Goes.
De gewaarschuwde agenten van de Zeeuwse politie gingen snel ter plaatse, maar tijdens hun rit naar de apotheek bleek dat de vogels (want het ging vermoedelijk om twee mannen) gevlogen waren. De agenten troffen een hoeveelheid geld aan op de stoep voor de apotheek. De getuigen werden ter plekke gehoord en ineens zag één van hen een man langslopen die hij herkende als betrokkene bij de inbraak. Deze man is door de politie aangehouden. De verdachte betreft een 37-jarige man uit Goes. Hij is ingesloten in Torentijd waar hij vandaag verder wordt verhoord. De verdachten hebben een ruit vernield om het pand binnen te komen. De technische recherche gaat sporenonderzoek doen in het pand. Er is nog niet bekend wat er allemaal weg is uit de apotheek.

O-1595-2008 Letsel na ongeluk
Een 17-jarig meisje uit de gemeente Borsele is gisteravond rond 20.12 uur gewond geraakt op de Werrilaan in 's-Heerenhoek.
Zij reed met haar brommer over voornoemde weg toen een 66-jarige automobilist uit Essen (B) plotseling linksaf sloeg en haar daarbij over het hoofd zag. Het meisje is met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en daar constateerde men dat zij diverse kneuzingen en schaafwonden had opgelopen.

Z-1596-2008 Onder invloed
In Sluis, in de Sint Annastraat, is vannacht rond 00.41 uur een 48-jarige man uit Knokke-Heist aangehouden door de Zeeuwse politie.
De man moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. Hierop wilde de man weer in zijn auto stappen en wegrijden. Dit ging natuurlijk niet en met enig verzet van de zijde van de verdachte is hij in de politieauto gezet en overgebracht naar het bureau. Op het bureau bleek dat de man bijna drie keer teveel gedronken had dan is toegestaan.





Politie Zeeland