Ingezonden persbericht


Persbericht pressrelease

Lid Raad van Bestuur Cor van den Bos verlaat SNS REAAL N.V.

Utrecht, 14 augustus 2008

In goed overleg met de onderneming heeft de heer Cor van den Bos (55) besloten om zijn positie als lid van de Raad van Bestuur van SNS REAAL N.V. en voorzitter van de directie REAAL Verzekeringen op te geven. Verschil van inzicht in de te volgen strategische koers voor de komende jaren is aanleiding geweest voor deze beslissing.

Cor van den Bos is sinds 2001 werkzaam bij SNS REAAL als lid van de Raad van Bestuur en voorzitter van de directie REAAL Verzekeringen.

De Raad van Commissarissen en de Raad van Bestuur danken Cor van den Bos zeer voor zijn belangrijke bijdrage in de afgelopen zeven jaar aan de totstandkoming van het SNS REAAL van vandaag en met name aan de ontwikkeling van REAAL Verzekeringen tot één van de leidende (levens)verzekeraars van Nederland. De afgelopen jaren worden gekenmerkt door succesvolle overnames en integraties van onder meer Zurich NL, Nieuwe Hollandse Lloyd, AXA NL en Zwitserleven.

De exacte datum van vertrek zal in samenspraak met Cor van den Bos worden bepaald. Ronald Latenstein van Voorst, CFO SNS REAAL, zal voorlopig de positie van Cor van den Bos als voorzitter van de directie REAAL Verzekeringen waarnemen.

Over SNS REAAL
SNS REAAL is een innovatieve dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren met een primaire focus op particulieren en het MKB in Nederland. Haar activiteiten bestrijken drie kernproductgroepen: hypotheken en vastgoedfinanciering, sparen en beleggen, en verzekeren. Vanuit een lange traditie voelt SNS REAAL zich verbonden met de Nederlandse samenleving. Met een balanstotaal van bijna Euro 124 miljard (30 juni 2008) is SNS REAAL een van de grote bankverzekeraars in Nederland. De onderneming heeft bijna 8.000 medewerkers (FTE) en heeft haar hoofdkantoor in Utrecht.

Disclaimer
Dit persbericht bevat uitsluitend feitelijke informatie en dient niet te worden opgevat als een opinie of aanbeveling met betrekking tot de koop of verkoop van aandelen of andere effecten die zijn uitgegeven door SNS REAAL N.V. Dit persbericht bevat geen waardeoordeel of voorspelling met betrekking tot de financiële resultaten van SNS REAAL N.V.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
SNS REAAL Concern Communicatie SNS REAAL Investor Relations Danielle Dielissen Jacob Bosscha danielle.dielissen@snsreaal.nl jacob.bosscha@snsreaal.nl Tel: +31 (0) 30 291 48 90 Tel: +31 (0) 30 291 42 46

Erna van der Neut Victor Zijlema erna.vanderneut-terbalkt@snsreaal.nl victor.zijlema@snsreaal.nl Tel: +31 (0) 30 291 48 71 Tel: +31 (0) 30 291 42 47


---- --