Ingezonden persbericht


Persbericht pressrelease

Voorzitter Raad van Commissarissen SNS REAAL

Utrecht, 14 augustus 2008

De heer Henjo Hielkema (65) zal niet toetreden als voorzitter tot de Raad van Commissarissen van SNS REAAL. Reden hiervoor is een verschil van inzicht met de Nederlandsche Bank over een aantal effectentransacties van Henjo Hielkema in 2007. Volgens Henjo Hielkema is er hierdoor geen vertrouwensbasis meer tussen hem en de Nederlandsche Bank.
De Raad van Bestuur en de Raad van Commissarissen van SNS REAAL zijn van mening in Henjo Hielkema een zeer kundig voorzitter van de Raad van Commissarissen gevonden te hebben en betreuren deze ontwikkeling zeer. Naar zijn opvolger gaat nu gezocht worden en gedurende deze periode zal de heer Hans van de Kar, momenteel vice-voorzitter van de Raad van Commissarissen, optreden als waarnemend voorzitter.

Over SNS REAAL
SNS REAAL is een innovatieve dienstverlener op het gebied van bankieren en verzekeren met een primaire focus op particulieren en het MKB in Nederland. Haar activiteiten bestrijken drie kernproductgroepen: hypotheken en vastgoedfinanciering, sparen en beleggen, en verzekeren. Vanuit een lange traditie voelt SNS REAAL zich verbonden met de Nederlandse samenleving. Met een balanstotaal van bijna Euro 124 miljard (30 juni 2008) is SNS REAAL een van de grote bankverzekeraars in Nederland. De onderneming heeft bijna 8.000 medewerkers (FTE) en heeft haar hoofdkantoor in Utrecht.

Disclaimer
Dit persbericht bevat uitsluitend feitelijke informatie en dient niet te worden opgevat als een opinie of aanbeveling met betrekking tot de koop of verkoop van aandelen of andere effecten die zijn uitgegeven door SNS REAAL N.V. Dit persbericht bevat geen waardeoordeel of voorspelling met betrekking tot de financiële resultaten van SNS REAAL N.V.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met
SNS REAAL Concern Communicatie SNS REAAL Investor Relations Danielle Dielissen Jacob Bosscha danielle.dielissen@snsreaal.nl jacob.bosscha@snsreaal.nl Tel: +31 (0) 30 291 48 90 Tel: +31 (0) 30 291 42 46

Erna van der Neut Victor Zijlema erna.vanderneut-terbalkt@snsreaal.nl victor.zijlema@snsreaal.nl Tel: +31 (0) 30 291 48 71 Tel: +31 (0) 30 291 42 47


---- --