Ingezonden persbericht


Marktplaats.nl ook etalage voor weekendmelker en hondenfluisteraar

Emmeloord, 14 augustus 2008 Voor een klusjesman of oppas in de buurt, heeft Marktplaats.nl een ruim aanbod van advertenties, zowel van particulieren als van (kleine) bedrijven. Maar wie specifieke diensten zoekt zoals een melker, trouwduivenverhuurder of een dichter, kan ook terecht op de grootste handelssite van Nederland. In de groep Diensten bij Marktplaats.nl staan steeds vaker advertenties met een bijzonder karakter. Een greep uit het unieke dienstenaanbod:


· Weekendmelker

· Mollenvanger

· Hondenfluisteraar
· Dichter
· Kelder leeg-pomper

· Witte trouw duiven

· Koeknuffelen

· Toespraken voor rouw en trouw

· Huishoudelijke hulp op antroposofische basis
· Hulp bij schrijven van sollicitatiebrieven & bezwaarschriften

Marktplaats is bekend geworden als platform voor tweedehands spullen, maar inmiddels kun je er ook terecht voor een huis, een baan of een dienst. Nu dus ook voor die ene, heel bijzondere dienst , zegt Eugenie van Wiechen, managing director Marktplaats.nl en eBay.nl. We hebben al langer huishoudelijke hulpen en melkers op de site; nu zien we ook hele specifieke diensten, zoals een huishoudelijke hulp op antroposofische basis of een weekendmelker.

Marktplaats is in december 2005 gestart met de categorie Diensten . Inmiddels is het aanbod in deze rubriek uitgegroeid tot meer dan 180.000 advertenties, wat gelijk staat aan een verzesvoudiging in het afgelopen jaar. De rubriek diensten heeft een breed en diep aanbod, zoals onder andere kledingontwerpers, schoenmakers, film- en videobewerkers evenals diensten voor in en om het huis en op het gebied van spiritualiteit en natuurgeneeskunde.

Over Marktplaats.nl

Marktplaats.nl, opgericht in 1999, was in Nederland een van de eerste websites die zich volledig richtte op rubrieksadvertenties. Sinds de oprichting is de onderneming uitgegroeid tot de populairste website op dit gebied in Nederland met een nog altijd groeiende klantenbasis van particulieren en kleine bedrijven. Per dag worden er meer dan 240.000 nieuwe advertenties op de website geplaatst, van kleding en verzamelobjecten tot auto s en diensten. De onderneming maakt sinds november 2004 onderdeel uit van eBay. Marktplaats is gevestigd in Emmeloord. Kijk voor meer informatie op: www.marktplaats.nl.



Ingezonden persbericht