Ingezonden persbericht


Persbericht

Maconomy ondersteunt EMG in Europa, China en Singapore

Nederhorst den Berg, 14 augustus 2008 Communicatieadviesbureau EMG heeft ERP-specialist Maconomy in de arm genomen voor het samenvoegen en beheren van zijn financiële, projectadministratie- en CRM-systeem. Vanaf 1 januari 2009 beschikt het snelgroeiende internationale adviesbureau over een geïntegreerde ERP-suite die financiën, urenregistratie, facturatie en rapportage in één systeem aanbiedt.

Het maken van statusoverzichten van projecten was zeer tijdrovend voor EMG, omdat het met verschillende systemen voor financiën, urenregistratie en rapportage werkte. Daarnaast heeft EMG, waarvan het hoofdkantoor in Bergen op Zoom gevestigd is, te maken met een internationale werkomgeving en verschillende valuta s.

EMG heeft de afgelopen jaren een significante groei laten zien en verwacht ook de komende jaren verder uit te breiden. Na de recente uitbreiding in China werd het voor ons noodzakelijk om de financiële en projectadministratie te integreren, aldus Marianne Schouwenaars, Finance Manager van EMG. Maconomy werd ons aangeraden door een ander communicatieadviesbureau dat goede ervaringen heeft met de geïntegreerde Maconomy-oplossing. Voor ons was de keuze snel gemaakt: al onze zakelijke processen worden door Maconomy ondersteund. Dit helpt EMG bij het bewerkstelligen van de verdere groei.

Over EMG

EMG is een internationaal adviesbureau op het gebied van marketingcommunicatie en mediarelaties, met een sterke focus op de business-to-business markt. De missie van EMG is om effectieve communicatie voor klanten te ontwikkelen in de sectoren hoogwaardige materialen, architectuur en bouw, chemie, verpakkingen, technologie, infrastructuur en life sciences. De kernactiviteit van EMG is het ontwikkelen van geïntegreerde marketingcommunicatieprogramma s voor internationale organisaties. EMG werd opgericht in 1991 en heeft kantoren in Nederland, België, Engeland, China (Shanghai en Beijing) en Singapore en partners wereldwijd. De klantenkring van EMG bestaat uit internationaal opererende bedrijven. Voor meer informatie, zie www.emg.nl

Over Maconomy

Maconomy is een leverancier van ERP-software voor zakelijke dienstverleners. De softwareoplossingen zijn gericht op financiële administratie, projectmanagement en administratie, resourceplanning en traffic, Customer Relation Management, Human Resources, voorraden en abonnementen. Zakelijke dienstverleners zoals consultancy- en marketingcommunicatiebureaus hebben real-time inzicht in de bedrijfsprocessen, waardoor zij de bedrijfsvoering kunnen optimaliseren. Maconomy heeft wereldwijd meer dan 100.000 gebruikers, waaronder Avnet Enterprise Solutions, CED-Groep, Deloitte, Edelman, VODW Marketing, KplusV, Lost Boys, Pricewaterhouse Coopers, KPMG, Deltares en Publicis Groupe. Maconomy A/S is opgericht in 1989 en het hoofdkantoor is gevestigd in Kopenhagen.

Meer informatie over Maconomy is te vinden via: http://www.maconomy.nl.

# # #

Perscontact

Maconomy

Niels Zijderveld

Maconomy Benelux

Tel: 0294 280 600

mailto:nz@maconomy.nl

Edelman

Esther Groot

Edelman

Tel: 020 301 09 80

mailto:esther.groot@edelman.com