Ingezonden persbericht


PERSBERICHT
Voor directe publicatie Amersfoort, 14 augustus 2008

Modern Media bouwt vacatureportal voor hoger opgeleiden

Noordflank.nl: dé klik tussen hoger opgeleiden en werving- & selectiebureaus

Afgelopen week is de website Noordflank.nl live gegaan. Deze site is hét portaal voor hoger opgeleid Nederland, op zoek naar een nieuwe carrièrestap. De website is uniek in de zin dat het een actueel en compleet aanbod van vacatures biedt van aangesloten werving- en selectiebureau's.

Verantwoordelijk voor de realisatie van Noordflank.nl is Modern Media. De wens van Noordflank was om een vacatureportal voor hoger opgeleiden te creëren dat qua aanbod en functionaliteit een aanwinst op de markt zou zijn. Modern Media heeft deze website voor Noordflank.nl ontwikkeld.

Op de website Noordflank.nl wordt het aanbod van werving- en selectiebureau's gebundeld. Het unieke van noordflank is, dat het volledige overzicht van vacatures wordt geboden en niet een selectie zoals bij de meeste andere partijen gebeurd. Verder kunnen alleen de vacatures van de aangesloten werving- en selectiebureau's worden geplaatst. Werkgevers kunnen dus niet direct adverteren. Hierdoor wordt het aanbod van werving- en selectiebureaus voor het eerst transparant. Noordflank.nl zal vacatures niet alleen online presenteren. Een selectie van het aanbod verschijnt iedere maandag in het Noordflank vacaturekatern in Dagblad De Pers.

Andre Polderman, Directeur van Modern Media, betrokken bij de concept ontwikkeling van Noordflank.nl: "In de samenwerking met Noordflank.nl waren we zowel sparring-partner als technische implementatiepartner. Met onze branchespecifieke kennis en ervaring hebben we de initiatiefnemers uitstekend kunnen helpen bij het realiseren van dit project."

"Het idee om in eerste instantie vacatures direct te ontvangen hebben we, na overleg met Modern Media, losgelaten. We zijn een "stapje hoger" gaan zitten en hebben nu overeenkomsten met de acht grootste aanbieders van werving en selectie software. Op deze manier nemen we de bureaus een hoop werk uit handen en verlagen we de drempel voor "nieuwe" bureaus om mee te doen. Op die manier hopen we ons doel te bereiken om het overzicht zo compleet mogelijk te krijgen voor de hoger opgeleide professionals.", aldus Paul van Uden, directeur van Noordflank.

Over Modern Media
Modern Media is het internetbureau voor resultaatgericht online toepassingen. Modern Media levert innovatieve oplossingen die opdrachtgevers online beter laten presteren. Of dit het plaatsen van online vacatures of een andere internettoepassing is, Modern Media realiseert dit.

Wij stellen de vraag van onze opdrachtgever centraal en realiseren vervolgens de best passende online oplossing. Een oplossing waar niet alleen website bezoekers van profiteren, maar één die direct online rendement tot gevolg heeft. Onder meer Start People, Fortis, Sanoma Uitgevers, Content Uitzendbureau, Noordflank.nl, Reed Elsevier en Albron profiteren van onze klantgerichte aanpak.

Voor iedere online wens, heeft Modern Media een oplossing.