Richenel & Lobo keren ook terug


Beide artiesten zijn te zien tijdens "Revival of the 80's"

DEN HAAG, 20080814 -- "Het wordt een steeds grotere terugkeer van de jaren '80, we gaan echt even terug in de tijd", aldus Revival Events de producent van het gehele evenement "Revival of the 80's". "We vinden het fantastisch dat we ook Richenel & Lobo aan onze line up kunnen toevoegen",aldus de organisatie. Revival of the 80's wordt gehouden op 4 maart 2009 in de Ahoy te Rotterdam.De kaartverkoop start naar verwachting eind september. Hou www.revivalofthe80s.com in de gaten voor alle informatie betreffende het evenement.

Lobo scoorde in 1981 een grote hit met "The Carribean Disco Show". Samen met zijn pearls trad hij overal op. Tegenwoordig staat Lobo voor de klas als leraar schei- en natuurkunde, maar voor Revival of the 80's keert hij nog een keer terug op het podium.
Ook Richenel scoorde in de jaren 80 een aantal grote hits (o.a. Dance around the world en Temptation) De excentrieke zanger was in de jaren 80 een aparte verschijning op de podia. Op dit moment is hij bezig met de opnames van een nieuwe CD in Italië.





Revival Events