Gemeente Teylingen

woonboten

Gemeente Teylingen fotografeert woonboten


13 augustus 2008

PERSBERICHT 13 augustus 2008 - Op donderdag 14 augustus fotografeert de gemeente Teylingen alle woonboten binnen haar gemeentegrenzen. Dit in het kader van het ligplaatsenplan voor woonboten. Een goede inventarisatie is een basis voor de uitwerking van dit plan dat alle regels rondom ligplaatsen voor woonboten in de gemeente gaat regelen.

Een aantal studenten gaat samen met één van de Buitengewoon Opsporingsambtenaren donderdag 14 augustus 2008 foto's maken van alle woonboten in de gemeente Teylingen. De foto's worden gekoppeld aan het gegevensbestand van de gemeente. Deze gegevens samen vormen uiteindelijk de basis voor het ligplaatsenplan voor woonboten. De foto's die de gemeente van de woonbooteigenaren ontving, maken het geheel compleet. Zo kan namelijk worden bepaald wie de eigenaar van de boot is.

Voor vragen of opmerkingen over het ligplaatsenplan voor woonboten kunt u contact opnemen met Gwynne Janssen, Kaagcoördinator van de gemeente Teylingen. Zij is bereikbaar via het telefoonnummer 0252- 783
300.

Adres & openingstijden