Gemeente Lopik

Nieuws

Nieuw storingsnummer CityTec

Het bedrijf CityTec verzorgt de straatverlichting in de gemeente Lopik. Wanneer u ziet dat een bepaalde lichtmast niet brandt, of een hele straat donker blijft, dan kunt u dit melden aan de gemeente via het Meldpunt Buitenruimte (0348-5599985 of meldpunt@lopik.nl). Daarnaast kunt u het ook rechtstreeks melden aan CityTec. Het nieuwe storingsnummer is 088-895 9300.
De werkzaamheden, zoals die voor u als inwoner zichtbaar zijn, hebben betrekking op het herstellen van lampstoringen, het herstellen van schade aan de lichtmast en/of het armatuur, het schilderen van de lichtmast en het vervangen van de lichtmast en/of armatuur. Dit laatste gebeurt altijd in overleg met de gemeente op het moment dat vervanging echt noodzakelijk is. Het herstellen van een lampstoring wordt binnen maximaal vijf werkdagen verholpen. Voor het vervangen van een aangereden lichtmast is een herstelperiode van maximaal tien werkdagen afgesproken.

U kunt als inwoner meewerken aan de kwaliteit van de openbare ruimte. Storingen aan de straatverlichting kunt u op verschillende manieren melden, waarbij het belangrijk is dat u het mastnummer opgeeft. Dit 6-cijferige nummer is via een sticker op de mast af te lezen. U kunt de melding doorgeven aan de gemeente via het Meldpunt Buitenruimte (0348-5599985 of meldpunt@lopik.nl). U kunt de storing ook gratis melden bij het centrale storingsnummer van CityTec 088-895 9300. Daarnaast kunt u terecht op de website www.CityTec.nl.