KNHS


Oranje sfeer in Holland Olympic Club
14 augustus 2008

HONG KONG (KNHS) De Holland Olympic Club die in het leven is geroepen door het Nederlands Olympisch Comité (NOC*NSF), de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS), The Advanced Travel Partner (ATP) en Rabobank, is een succes. Meer dan 700 bezoekers bezochten in drie dagen tijd de Club in Hong Kong, de plaats waar de paardensportonderdelen van de Olympische Spelen plaatsvinden.

De club is tot 23 augustus de ontmoetingsplek voor Nederlandse ruiters, begeleiders, familieleden, vrienden, sponsors, journalisten en uiteraard oranje supporters. Onder de gasten de afgelopen dagen bevond zich ook de Nederlandse consul generaal in Hong Kong. Andere bezoekers die de komende dagen verwacht worden zijn onder andere ZKH Prins Willem Alexander, HKH Prinses Maxima en NOC*NSF voorzitter Erica Terpstra.

In een ontspannen oranje sfeer zijn de verrichtingen van de overige Nederlandse Olympische sporters meestal live te volgen. Er is tevens een rechtstreekse verbinding met het Holland Heineken Huis in Beijing. Ook is er dagelijks nieuws uit Nederlandse kranten en tijdschriften en is de Daily Dutch de dagelijkse nieuwsbrief uit het Holland Heineken Huis verkrijgbaar in de club. Bezoekers kunnen gratis gebruik maken van internet.
Rabobank Hong Kong ontvangt dagelijks gasten in de Holland Olympic Club, die na een diner in de club de wedstrijden gaan bekijken.

De Holland Olympic Club is gevestigd in het Regal Riverside Hotel, op slechts vijf minuten rijden van het Olympisch dorp en de Olympic venue.

In de club is ook de balie van touroperator ATP gevestigd. Hier is toeristische informatie over Hong Kong beschikbaar en worden indien gewenst trips geboekt. Aan de balie zijn ook nog enkele kaarten voor wedstrijddagen te koop.

Toegang
De Holland Olympic Club is tot en met 22 augustus dagelijks geopend van 09.00 tot 00.00 uur. De openingstijden worden aangepast als de wedstrijdsituatie daar aanleiding toe geeft. Nederlanders én genodigden zijn op vertoon van een toegangskaart of een Nederlands paspoort van harte welkom! Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij ATP, KNHS en NOC*NSF.