Gemeente Zevenaar


Week 33

AANWIJZEN TOEZICHTHOUDERS DIVERSE WETTEN

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat het op 29 juli 2008 besloten heeft de volgende functionarissen aan te wijzen als toezichthouder.

De medewerkers die zijn aangesteld in de functie van RU-Han-04 (Inspecteur Bouwzaken), RU-Han-06 (Inspecteur milieutoezicht), RU-Han-08 (Technisch medewerker Milieu & Geluid, tevens Inspecteur milieutoezicht). Zij zijn belast met toezicht op de wet- en regelgeving op basis van: de Wet milieubeheer, de Woningwet, de Wet Ruimtelijke Ordening, de Afvalstoffenverordening gemeente Zevenaar 2005 en de Algemene Plaatselijke Verordening 2006 gemeente Zevenaar.

De medewerker RU-Beh-14 (Controleur Openbare Ruimte). Hij of zij is belast met toezicht op de wet- en regelgeving op basis van: de Wet milieubeheer, de Afvalstoffenverordening gemeente Zevenaar 2005, de Algemene Plaatselijke Verordening 2006 gemeente Zevenaar en de Marktverordening Zevenaar 2005.

De marktmeester. Hij of zij is belast met toezicht op de wet- en regelgeving op basis van de Marktverordening Zevenaar 2005 en de Algemene Plaatselijke Verordening 2006 gemeente Zevenaar.

De aanwijzingsbesluiten van 20 juni 2000 en 13 september 2005 heeft het college op 29 juli 2008 ingetrokken.

Vernieuwing van het aanwijzingsbesluit was nodig door wijziging van wetgeving en werkprocessen en door mutaties van medewerkers met toezichthoudende taken. Bij het nieuwe besluit is ook rekening gehouden met de functiescheiding en de kwaliteitseisen.

Ter inzage

Het aanwijzingsbesluit ligt op 14 augustus 2008 gedurende zes weken ter inzage bij de Balie Ruimte. Het kan daar tijdens openingstijden worden ingezien.

Bezwaar

Binnen zes weken na de dag van terzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk bezwaar maken tegen dit besluit bij het college van burgemeester en wethouders.

AANWIJZEN TOEZICHTHOUDER ALGEMENE PLAATSELIJKE VERORDENING 2006

In het kader van de pilot reintegratieproject toezicht NS station Zevenaar maakt het college van Zevenaar bekend dat in de collegevergadering van 5 augustus 2008 is besloten om Rogier Pistorius als toezichthouder aan te wijzen voor de naleving van artikel 5.1.11 van de Algemene Plaatselijke Verordening voor zover en zolang hij over de daarvoor benodigde kennis en vaardigheden beschikt en voor de duur van het reĂŻntegratieproject toezicht NS station Zevenaar.