Politie Gelderland-Zuid

Politie wil weten wie onbekende vrouw is

Nijmegen, 14-08-2008 o De politie is op zoek naar de identiteit van een onbekende vrouw. Dinsdag 12 augustus rond middernacht trof de politie na een melding van een treinmachinist een vrouw aan op het spoor aan de Groenestraat in Nijmegen. Zij bleek overleden als gevolg van zelfdoding. In het onderzoek heeft de politie nog geen identiteit van de vrouw kunnen vaststellen. Daarom roept zij uw hulp in.

Van de vrouw is het volgende signalement bekend:


* Zij is een blanke vrouw

* Haar leeftijd wordt geschat tussen 25 en 50 jaar
* Lengte circa 1.70 meter

* Mager postuur

* Bruin tot rossig middellang haar

* Bruine ogen

* Slecht onderhouden gebit

* Litteken op de buik/borst

* De vrouw droeg een blauwe spijkerbroek, een zwart shirt met daarover een grijs vest met capuchon en achterop een afbeelding van een zwarte kroon. Over dit vest droeg zij een zwart jasje. Verder droeg zij zwart met roze sportschoenen van het merk Nike.
* Opvallende kenmerken van de vrouw zijn drie tatoeages, één op haar schouder, been en eentje op haar pols.

Deze tatoeages zijn als volgt te omschrijven:

Foto 1: Op de binnenkant van haar linkerpols had de vrouw een afbeelding van een dolfijn met daarbij de letters N.D.Y. of M.D.Y.

Foto 2: Op het linker onderbeen had de vrouw boven de enkel een afbeelding van Iejoor , de blauwe ezel uit het verhaal van Winnie de Pooh.

Foto 3: Op haar rechter schouder had zij een tatoeage van een vlinder .

Denkt u te weten op basis van het opgegeven signalement of aan de hand van de getoonde tatoeages wie de vrouw is, belt u dan naar de regiopolitie Gelderland-Zuid, team Midden-Zuid, telefoon 0900-8844.

(08)

Laatst gewijzigd 14-08-2008 17:11 | © Regio Gelderland-Zuid |