Politie Gelderland-Zuid

Op zoek naar getuigen overval

Nijmegen, 14-08-2008 o Woensdagavond rond 22.55 uur doken ineens twee gemaskerde mannen op in een cafetaria aan de Horstacker 14e straat. Onder bedreiging van een vuurwapen dwongen zij het aanwezige personeel om geld af te geven. Vervolgens renden de overvallers naar buiten en gingen er, met een onbekend geldbedrag, vandoor. De politie werd gewaarschuwd.

Ter plaatse spraken agenten met het personeel. Er is inmiddels aangifte gedaan van de overval. De politie is bezig met een onderzoek. De technische recherche heeft een sporenonderzoek gedaan en er is gestart met een buurtonderzoek. Agenten hebben al met enkele getuigen gesproken, maar meer informatie ten behoeve van het onderzoek is welkom.

Daarom verzoekt de politie getuigen van de overval, of mensen die woensdagavond in de omgeving van de Horstacker 14e straat iets bijzonders is opgevallen om contact op te nemen met de Districtsrecherche van Nijmegen op telefoon 0900-8844. Ook kan via 'Meld Misdaad Anoniem' informatie worden doorgegeven, op nummer 0800-7000.
(08)

Laatst gewijzigd 14-08-2008 17:48 | © Regio Gelderland-Zuid |